mamika95 Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Chcę założyć owijkę na rogi i jedyne czego mi brakuje to taśmy by zakończyć jeden z końców by zapobiec jego odwinięciu. Jest to jakaś specjalna taśma klejąca czy jakaś zwykła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Zwykla elektryczna, izolacyjna, czy jakos tam tasma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamika95 Napisano 28 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Ok dziękuję będę szukał w elektrycznym lub jakimś budowlanym markecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qroxy Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 zwykła taśma izolacyjna czarna wystarczy , lub inny kolor tasmy izolacyjnej (na stacjach można kupić zestawy po 6 taśm izolacyjnych w rożnych kolorach) w zależnośći jaki kolor chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloszek Napisano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Dostane pewnie nagrode zlotego szpadla ale... Ja u siebie zakonczylem najpierw izolacja a pozniej zeby bylo ladnie to rura termokurczliwa. Akurat mialem taki kawalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.