Mod Team Puklus Napisano 28 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Witam Nabyłem droga kupna tani uchwyt i generalnie spełnia on swoją funkcję, lecz jest wiotki i na naszych zacnych ścieżkach telefon wygląda dość ... drżąco. Polecicie jakiś w miarę nie drogi ale stabilny uchwyt do smartfona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Jaka bariera cenowa? Całkiem niedawno nabyłem samsungowy. Tani to nie jest ok. 7 dyszek ale stabilny i pancerny. Sądzę, że warto. https://mediamarkt.pl/telefony-i-smartfony/uchwyt-samsung-ee-v200sabegww Chyba dokładnie taki , też w media kupowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Jak wyżej, Samsung EE-V200. Posiadam taki uchwyt, w samochodach kilku znajomych też je widuję, wszystko ok. Drobny minus za elementy z błyszczącego plastiku. Jak na razie wygląda bez zarzutów, ale szkoda że nie całość w macie. Przy czym 70zł to już sporo, można go kupić nawet poniżej 60zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 29 Listopada 2016 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Dzięki, a możecie mi napisać grubość łapy ? bo miedzy przyciskami mam ok 27-30mm przerwy by go złapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 29 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Sama płytka ma ok.14mm (ta na której leży smartfon), natomiast w najgrubszym miejscy (razem z uchwytami dociskowymi) ma ok. 35mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.