lichak Napisano 25 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Witam Mój Lyrik ma problem taki, że mu brakuje równo 5% skoku ze 160mm, ręcznie udaje mi się go wyciągnąć o 1% po czym jak pusze to wraca. Nie mam pomysłu co może być powodem, zauważyłem to niedawno, mam trochę oleju RS w15 w komorze powietrznej (ok. 50ml). Czy ktoś kiedyś spotkał się z takim problemem, albo ma pomysł co może być powodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekhs Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 50ml to nie jest trochę Olej ci się przelał do komory negatywnej. Jak chcesz zmniejszyć komorę powietrzną to musisz użyć czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 27 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 aktualnie juz brakuje jakies 7,5% skoku a jakby kupic tokeny i pierwszy przykleic? tak aby do polowy stycznia, teraz swieta, sylwester i nie chcialbym wydawac zbytnio pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekhs Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Możesz tak zrobić, ja bym użył taśmy dwustronnej 3m vhb, takiej jak w mocowaniach do gopro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 27 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 i tak też zrobie, , jutro sprawdze poziom oleju w goleni dolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Powodem było tak jak @arekhs powiedział, olej przelał się do komory negatywnej. Taśma dwustronna zawiodła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi