ebiznes Napisano 25 Listopada 2016 Napisano 25 Listopada 2016 Witam Wszystkich Mam pytanie. Chcę zmienić kolor swojej ramy accent peak. Zastanawiam się nad tym czy najpierw wypiaskowac ramę a może po prostu zmatowic uzupełnić ubytki i pomalować ??
Gość Napisano 25 Listopada 2016 Napisano 25 Listopada 2016 Piaskuj albo kup plyn do zdejmowania lakieru, tylko cos mi sie wydaje ze on nie zdejmie proszkowego. Czym bedziesz malowal?
ebiznes Napisano 25 Listopada 2016 Autor Napisano 25 Listopada 2016 No właśnie nad tym też się zastanawiam ... Mam pistolet w domu ale też kumpla co proszkowo maluje tyle że chciałem lakier fluor mat pomarańczowy ktory też w sprayu mogę kupić Za piaskowanie i podkład koleś chce 70 zł więc taniocha Hmm piaskowanie kosztuje mnie jakieś 70 zł z położeniem podkładu. Właśnie nie wiem czy proszkowo komuś dam do malowania czy pistoletem w domu
Gość Napisano 25 Listopada 2016 Napisano 25 Listopada 2016 lakier fluor mat pomarańczowy ktory też w sprayu mogę kupić Jeżeli mówisz o zwykłym Sprayu to sobie daruj, jest mega nietrwały przy kontakcie z rozpuszczalnikami itd.
ninjabike Napisano 25 Listopada 2016 Napisano 25 Listopada 2016 Podłącze się do tematu, ponieważ kolega chce malować w warunkach domowych, czym zatem i w jaki sposób w warunkach domowych bez specjalistycznego sprzętu pomalować ramę? I czy jest w ogóle sens? Jakiego efektu można oczekiwać? Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
Gość Napisano 25 Listopada 2016 Napisano 25 Listopada 2016 Pomalować można, ale nie zwykłym sprayem tylko idź do mieszalni i kup spray z lakierem bazowym i bezbarwny z utwardzaczem. No i podkład. Inaczej to nie ma sensu.
Root Admin Mieciu Napisano 25 Listopada 2016 Root Admin Napisano 25 Listopada 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.