Skocz do zawartości

[Rama] Rama do stuntu - co wybrać?

Qajgon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć!

Moje pytanie brzmi jaką ramę wybrać do stuntu (wheelie, stoppie itp.), ponieważ zamierzam złożyć sobie rower a nie wiem co wybrać.

Wiem, że temat wałkowany, ale uwierzcie mi, że trudno wywnioskować co wybrać. 

Mam 172 cm wzrostu i coś koło 55 kg.

Generalnie chodzi o to, że nie wiem z jakiego powodu Dartmoor street fighter są w ogóle niedostępne. Dartmoor Hornet są drogie i podobno nie przeznaczone do stuntu. Dartmoor two4player jest (wydaje mi się) za mała.

Nie chodzi mi też o to, że potrzeba mi ramę firmy Dartmoor, może być dowolna inna firma. Ten temat ma na celu dowiedzenia się jaką ostatecznie wybrać ramę.

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi! :)

Napisano

Mam 172 cm wzrostu i coś koło 55 kg.   Generalnie chodzi o to, że nie wiem z jakiego powodu Dartmoor street fighter są w ogóle niedostępne. Dartmoor Hornet są drogie i podobno nie przeznaczone do stuntu. Dartmoor two4player jest (wydaje mi się) za mała.
a two6player.....???

Jeśli szukasz najtaniej a rower ma być do trików to two4player jest ok.... no chyba że to ma być rower do trików i do wypraw z sakwami po lesie....to może być za mały;-)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...