SZ_ONY_ONE Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Siemano Chcialbym zakupic swojego pierwszego fulla Wybor padl na Kellys z tematu wątku Któryś z kolegów na forum posoada ten model? Jaka rame wybrac? L czy M? Mam 180cm wzrostu. Pytam gdyz w moim miescie sklepy nie posiadają owego modelu na stanie aby sprawdzic i przymierzyc się Dlatego pozostaje mi jedynie zamowic przez neta Bede wdzięczny za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Nie zamawiaj przez neta. Ja nie jestem w stanie wybrać rozmiaru na podstawie podanych danych. Ta rama ma strasznie dziką rozmiarowkę. Może poczytaj jakieś testy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZ_ONY_ONE Napisano 24 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Nie zamawiaj przez neta. Ja nie jestem w stanie wybrać rozmiaru na podstawie podanych danych. Ta rama ma strasznie dziką rozmiarowkę. Może poczytaj jakieś testy... Z calym szacunkiem lecz z Bydgoszczy nie zamierzam jezlchac na poludnie polski do miast (sklepow) gdzie rowery byłyby dostępne Dlatego moze na forum znajda sie osoby ktore posiadają taki sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Stawiam na rozmiar M, a jeśli nie M to żaden, L będzie za duży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.