Skocz do zawartości

[gumka] na linkę przerzutki

grobo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!
Czy ktoś wie, gdzie można dostać taką gumkę na linkę przerzutki? Stosowane są głównie w zestawach pancerzy do przerzutek, mnie jednak interesują same gumki.

post-187688-0-20909900-1479857694_thumb.png

Napisano

Czy ty kolego wiesz o jaką gumkę chodzi? Wydaje mi się że nie... to jest mała gumka która ma uszczelnić linkę przy końcówce pancerza która jest ze specjalnym "noskiem".

Napisano

Diarem, dziękuję, ale gumka harmonijkowa w połączeniu z końcówką pancerza z noskiem to zdecydowanie lepsze rozwiązanie - gumka ciasno osadza się na nosku i nie porusza się na lince tylko wraz z nią. Nie o to jednak chodzi by dyskutować w tym temacie nad wyższością jednych rozwiązań na drugimi tylko o harmonijkową gumkę na linkę przerzutki  :icon_cool:

Napisano

Harmonijkę ciężko dostać bo to było w komplecie z pancerzami gore ride on :) chyba już tego nie produkują :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Napisano

Hehehe Diarem, chcesz mi powiedzieć, że te 4 gumki, które mam, są jedynymi jakie będę miał?  :icon_confused: Zgadza się mam je z dwóch zestawów GORE RIDE ON - wersja neonowa z 2003 roku :-), ale myślałem, że normalnie gdzieś można je kupić - sh*t.

Napisano

Może gdzieś znajdziesz jakieś zestawy akcesoriów do pancerzy ale raczej wątpię :) jagwire robi też uszczelnione pancerze ale chyba nie ma tam harmonijki :) teraz elektryka albo linki w ramie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...