Ptaszek Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Czesc wam mam problem chciał bym kupić hamulec tarczowy na przód z tarcza 160 mm zeby zablokował koło z bikerem 60 kg i bym wytrzymaly . Pomużcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 jak chcesz sprzedam ci za 250 zlotych parę hydraulicznych tarczowek deore 525. w komplecie dostaniesz hamulce, tarcze - jesli chcesz to takze z tarcza na przod 203 mm - do wyboru. do tego nowe klocki ebc - metaliczne - duzo mocniejsze i trwalsze od oryginalow (zwyciezca testu magazynu rowerowego) oraz jeszcze dwa komplety okladzin uzywanych bbb i oryginalnych shimano. dlugosc kabli 90 cm przod i 130 tyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaszek Napisano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Nie dzieki wolał bym cos nowego nawet do 160 zł poradzcie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Za 160 zł rewelacji nie kupisz dobry bb5 kosztuje 20 zł więcej możesz kupić shimano 475 shimano 475 nie jest zły Win Zipa z równoległym prowadzeniem klocków ci odradzam zresztą to to samo co BlackBoxy Zresztą zobacz w recenzjach Rozważ poważnie ofertę tobo WARTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
specjalized Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Tektro Aquila jest niezła ale z przodu ma 180 (przynajmniej moja) dałęm za nią 139zł rok temu i to tej pory nie mam z nią żadnych problemów http://www.forumrowerowe.org/tarcze-Tektro...ila-t18998.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał 1991 Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Ja jestem zaintereowany tymi deore 525 tylko ze tylnią tylko bo przedniej nie chce bo do roweru dirtowego i powiedz czy miałeś jakieś problemy z tym hamplem i czy wszystko teraz jest ok Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
specjalized Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 jesli to było do mnie pytanie to odpowiadam : nic się z nimi złego nie dzieje i nic nie działo, jeden mój kolega ma takie dwa hample i też jest zadowolony, siłą i modulacja jak dla mnie jest w zupełnośi wystarczająca, jednym słowem dobry hamulec (sory, dwa słowa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip666 Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Jeśli zależy ci tylko na blokowaniu koła a nie na modulacji to kup vki. A jeśli zależy ci na blokowaniu koła i lansie po wsi to kup Shimano BR-M475. Zawsze można przykręcić tarcze bez zacisku tak też jest modnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaszek Napisano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Jeśli zależy ci tylko na blokowaniu koła a nie na modulacji to kup vki. A jeśli zależy ci na blokowaniu koła i lansie po wsi to kup Shimano BR-M475. Zawsze można przykręcić tarcze bez zacisku tak też jest modnie Kupiłem HAYESA MX-2 i jest za######isty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.