Gość Napisano 6 Grudnia 2017 Napisano 6 Grudnia 2017 Nogawki na pewno są dłuższe. Wkładka jest wszyta dobrze.
Arni220 Napisano 6 Grudnia 2017 Napisano 6 Grudnia 2017 Co do strojów to zamówiłem sobie koszulkę i spodenki PHTXOLUE Cycling Clothing Bicycle Wear/Breathable Bike Clothing Cycling Sets /Short Sleeve Cycling Jerseys sets on Aliexpress.com | Alibaba Group Rozumiem, że o tym mówisz? Jak tak, to dokładnie w tych samych rozmiarach zamówiłem i uważam, że nogaweczki są za krótkie o kilka cm, mi to nie odpowiada no chyba, że otrzymałeś coś innego niż pokazane w tabelce, moje się zgadzają. A pytam, bo są też takie rozmiarówki: https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1aulBfXcJL1JjSZFOq6AWlXXaL.jpg i tu mamy o kilka cm dłuższe nogaweczki właśnie, co uważam za krój zgodny z obecną modą. Po prostu nie chciał bym umoczyć ponownie dostając nogawki do połowy uda.
Gość Napisano 6 Grudnia 2017 Napisano 6 Grudnia 2017 Pisz do chińczyków, bo te tabele kopiowane są czesto od innych sprzedawców. Ja zawsze piszę o podanie wymiarów do danego modelu, a jak nie chcą podać to idę dalej i ich olewam .
bod10 Napisano 8 Grudnia 2017 Napisano 8 Grudnia 2017 Wczoraj dotarła bluza czy może raczej kurtka firmy Arsuxeo, zamawiana w ich firmowym sklepie na AliExpress. Jak długo czekałeś na dostawę, bo moja idzie przez jakieś Meest Polska.
michalr75 Napisano 8 Grudnia 2017 Napisano 8 Grudnia 2017 Jak długo czekałeś na dostawę, bo moja idzie przez jakieś Meest Polska. Z miesiąc szła. wy-TAPATALK-owane
Dokumosa Napisano 8 Grudnia 2017 Napisano 8 Grudnia 2017 Panowie, orientujecie się może w jakichś sprawdzonych ochraniaczach łokci i kolan z Ali?
Shiryu Napisano 19 Lutego 2018 Napisano 19 Lutego 2018 Zamawiał ktoś z Was spodenki tego typu, albo przynajmniej taką wkładkę? W jaki rozmiar iść przy wzroście 182 i 84 cm w pasie? Ew, w co innego celować? Szukam czegoś luźniejszego niż typowe obciślaki
fil29 Napisano 25 Lutego 2018 Napisano 25 Lutego 2018 W dniu 19.02.2018 o 12:07, Shiryu napisał: Zamawiał ktoś z Was spodenki tego typu, albo przynajmniej taką wkładkę? W jaki rozmiar iść przy wzroście 182 i 84 cm w pasie? Ew, w co innego celować? Szukam czegoś luźniejszego niż typowe obciślaki Też jestem zainteresowany podobnym zakupem wiec przyłączam się do zapytania
kudizc Napisano 4 Marca 2018 Napisano 4 Marca 2018 Panowie, ma ktoś doświadczenie w doborze ciuchów od Racemer'a? Cały komplecik na osobę o wymiarach 188cm wzrostu, przekrok 86, 82 kg wagi. Waham się między rozmiarem L/XL (XXL?) spodenek z szelkami oraz koszulki M/L (XL?) krótki rękaw.
itr Napisano 4 Marca 2018 Napisano 4 Marca 2018 Uważaj z koszulką, moja jedyna od nich od razu poszła do mniejszego znajomego, jestem ciut mniejszy od Ciebie 185 noga 90 i chyba miałem L była krótka i tak opięta że czułem się jak w streczu, może jeszcze ktoś coś napisze. W zasadzie myślałem żeby wziąć jeszcze raz większy rozmiar, Jakaś recenzja po iluś praniach? Wytrzymują próbę czasu?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.