HarveyDent Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Od razu zaznaczę że nie chodzi mi o podróby strojów teamowych za 20 dolcow. Zamawiał ktoś stroje kolarskie od myfienda np. z Racmmer'a ? Mają fajne wzory. Jak z jakością, szczególnie wkładek w spodenkach ? Jakieś opinie, inne marki godne polecenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ekepik Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Nie ma co wymagać po stroju za 20$ nie wiadomo czego, ale myślę że są warte swojej ceny. Coś lepszego można kupić za 50$, ale to nie będą stroje teamowe, no chyba że od Santic, ale to to team z china chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkuthan Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Jeżeli chodzi o spodenki to zaryzykowałem i kupiłem te: http://s.aliexpress.com/Uzqmy2MF Jakościowo są na poziomie spodenek za jakieś 150zł, jestem z nich bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 @@mkuthan,A ta wkładka to żelowa, coś jak niebieska z Decathlona, czy gąbka ? No i jak z rozmiarówką ? Zgadza się z tabelką ? Nie ma co wymagać po stroju za 20$ Dlatego chodzi mi raczej o koszulke/spodenki w tym przedziale, a nie komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkuthan Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Wkładka żelowa, rozmiarówka jak trzeba, 177cm/73kg, rozmiar L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Nie ma co wymagać po stroju za 20$ nie wiadomo czego Mam jeden z takich tanich strojów. Co do spodenek, są najwygodniejsze jakie kiedykolwiek miałem. 253 km w jeden dzień, a zacząłem czuć tyłek po 200 km dopiero, gdy przy innych było to nawet marne 80 km, serio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ekepik Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 @no1 Też posiadam taki komplet z chin i jestem zadowolony, wykonanie/jakoś jak na tą cenę jest bardzo zadowalające. Co do spodenek to jeździłem na nich po 6h, ale od czasu do czasu musiałem wstać żeby dać odpocząć trochę tyłkowi, ale nie mogę ich porównać z czym innym, bo miałem miałem tylko z nimi styczność. Obecnie zastanawiam się nad tymi spodenkami https://www.aliexpress.com/store/product/2016-VOID-CYCLING-BIB-SHORTS-PRO-TEAM-LIGHTWEIGHT-BIBS-bottom-cycling-wear-Ropa-Ciclismo-Italy-grippers/2219030_32697176137.html , z komentarzy wynika że są znakomitej jakości i z bardzo wygodną wkładką. Może ktoś z was ma te spodenki i się wypowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ja zamówiłem na próbę koszulkę z Racmmera, spodenki Santic i jeszcze taki komplet. https://www.aliexpress.com/item/Phtxolue-Cycling-Sets-Cycling-Clothing-Bike-Clothing-Breathable-Quick-Dry-Men-Bicycle-Wear-Short-Sleeve-Cycling/32736956375.html?spm=2114.13010208.99999999.407.xeRtCv Czekam na przesyłkę i sam jestem ciekaw, zaryzykowałem, bo cena niska, a wzory całkiem fajne mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Czy możecie mi wytłumaczyć dlaczego uważacie, ze warto zamówić te stroje od chińczyków? Wszak, Polacy nie gęsi, własne szwalnie mają 253 km w jeden dzień, a zacząłem czuć tyłek po 200 km dopiero, gdy przy innych było to nawet marne 80 km, serio! Spodenki Forza 110zł, w tym własny projekt oraz szycie na miarę. 316km w jeden dzień, skóra z tyłka nie zeszła, pierwszy raz przy tym dystansie, serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Spodenki Forza 110zł, w tym własny projekt oraz szycie na miarę. 316km w jeden dzień, skóra z tyłka nie zeszła, pierwszy raz przy tym dystansie, serio Spodenki Forza (posiadam), po 100 km ból uniemożliwiający jazdę. Wkładka obciera uda. Na początku były dobre - pisałem o nich w innym temacie. Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Forza nie są złe. Można wymienić wkładkę, wtedy koszt to 125 zł + 15 wysyłka = 140 zł Komplet z koszulką od "chińczyka" to 25$, wysyłka gratis, więc chyba jest różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Czy możecie mi wytłumaczyć dlaczego uważacie, ze warto zamówić te stroje od chińczyków? Wszak, Polacy nie gęsi, własne szwalnie mają Może dlatego że za komplet góra doł w Polsce mam 3 komplety z Chin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dure Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Tak, ale jakość z Chin to całkowita porażka. Miałem spodenki i jedyne co mi po niech zostało to obtarcia na dupsku od "wkładki". Koszulka nie odprowadza ciepła, pocisz się w niej jak świnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Jakieś model, link ? Bo praktycznie cały świat produkuje w Azji i są produkty i "produkty". Nie uogólniajmy. Zamówiłem na testy koszulkę Racmmera. Dam znać jak przyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 Tak, ale jakość z Chin to całkowita porażka. Miałem spodenki i jedyne co mi po niech zostało to obtarcia na dupsku od "wkładki". Koszulka nie odprowadza ciepła, pocisz się w niej jak świnia To chyba kupowaliśmy od różnych sprzedawców bo w moich kompletach z wentylacja jest wszystko ok a wkladka może nie należy do najlepszych ale za tą cene jest bardzo w porządku dlatego zamówiłem czwarty już komplet za 93 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
de_Villars Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Jeżeli chodzi o spodenki to zaryzykowałem i kupiłem te: http://s.aliexpress.com/Uzqmy2MF Jakościowo są na poziomie spodenek za jakieś 150zł, jestem z nich bardzo zadowolony. A jak z rozmiarem? Przyszło w takim jaki zamawiałeś i zgadza sie z tabelką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkuthan Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Rozmiar się zgadza z tabelką. Ja akurat z wagą i wzrostem trafiłem w środek przedziału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dywyn Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Chińczycy podrabiają odzież wyprodukowaną w Polsce dla polskiej firmy. Trochę mnie to zaskoczyło. Oryginał http://atout.cc/product/rhodolite-rhombus-jersey/ podróba z zamazanym logiem https://pl.aliexpress.com/item/2016-summer-navy-print-high-quality-pro-team-short-sleeve-cycling-jersey-race-tight-race-cut/32710701950.html @no1 Też posiadam taki komplet z chin i jestem zadowolony, wykonanie/jakoś jak na tą cenę jest bardzo zadowalające. Co do spodenek to jeździłem na nich po 6h, ale od czasu do czasu musiałem wstać żeby dać odpocząć trochę tyłkowi, ale nie mogę ich porównać z czym innym, bo miałem miałem tylko z nimi styczność. Obecnie zastanawiam się nad tymi spodenkami https://www.aliexpress.com/store/product/2016-VOID-CYCLING-BIB-SHORTS-PRO-TEAM-LIGHTWEIGHT-BIBS-bottom-cycling-wear-Ropa-Ciclismo-Italy-grippers/2219030_32697176137.html , z komentarzy wynika że są znakomitej jakości i z bardzo wygodną wkładką. Może ktoś z was ma te spodenki i się wypowie? Nie posiadam tych spodenek, ale jest to zwykła podróba VOID: https://voidcycling.com/void-bib-shorts-black.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
de_Villars Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Rozmiar się zgadza z tabelką. Ja akurat z wagą i wzrostem trafiłem w środek przedziału. dzięki za info, chyba też sobie sprawie, bo cena atrakcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ekepik Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 @dywyn podróba podróbą, ale krój, wkładka, materiał różni się o tych tanich kompletów z chin za 100zł, no i masa bardzo pozywanych komentarzy na temat materiału i wkładki, nawet rozmiar dopasowany do europejskich standardów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gielo Napisano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Niech dalej podnoszą różne podatki w nieskończoność, to nie długo chleb i mleko będziemy u nich kupować Tak na marginesie chinole nie wszystko mają dennej jakości jako, że spora część tych polskich produktów jest robiona w ... Chinach niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Zamówiłem na testy koszulkę Racmmera. Dam znać jak przyjdzie. Koszulki przyszły. Zdecydowałem się na 2 sztuki po ~13 dolców/szt. Bardzo fajny przewiewny materiał, faktura z wyglądu i w "dotyku" to samo co SISU które posiadam. Po kilku praniach nie dzieje się nic niepokojącego. Rozmiarówka realna. Za tą cenę polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piosol Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 wrzucisz jakies real foto ? Jak wygladaja sciagacze na rekawkach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolita8 Napisano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Koszulki przyszły. Zdecydowałem się na 2 sztuki po ~13 dolców/szt. Bardzo fajny przewiewny materiał, faktura z wyglądu i w "dotyku" to samo co SISU które posiadam. Po kilku praniach nie dzieje się nic niepokojącego. Rozmiarówka realna. Za tą cenę polecam. jak długo czekałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 @,real foto znajdziesz w feedbackach tutaj i tutaj Co do ściągaczy to ściągacz jak ściągacz. Bica opina ładnie @, 4-5 tygodni czyli standard dalekowschodni. Przesyłka rejestrowana, przyłazi jako polecony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.