adamm84 Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 chodzi mi o przedni, zestaw xt(klamka)+ xtr zacisk jest na allegro za 310 bez tarczy, a marta za 500 który sie bardziej opłaca, głównie chodzi mi o bezawaryjnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazybiker Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Obecnie uzytkuje XTR, dzentelmen w skorzanych rekawiczkach Hamulec na pewno nie do sportow grawitacyjnych, choc sily do zblokowania kola wystarczy ciut ciut, najlepsza jest jego modulacja, wiesz zawsze kiedy jak i gdzie zablokuje kolo! Cenie tez konstrukcje! Marta, nie wypowiadam sie, nie uzytkowalem! Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Moj brat ma w trialówce taki zestawik i jest bardzo zadowolony. 2 lata jeździł na tym i nic sie nie działo. Ale nie wiem czy kupiłbym używke... Nie wiedomo ile jezdzona. btw, crazybiker masz fajna bestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Uzytkowałem Marte do FR - świetny hamulec XT i XTR zdecydowanie nie do latania Teraz mam Sainta... świetniejszy od MArty Jeśli jeździsz XC, bierz XTRa, jeśli FR/DH - bierz Marte. Jeśli masz jeszcze pare groszy - pomyśl o Saincie a nie pożałujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Jeśli jeździsz XC, bierz XTRa, jeśli FR/DH - bierz Marte. Marta do FR/DH? Przecież to jeden z najlżejszych na rynku hamulców przeznaczony do xc... Marty w xc sprawują się super, są bezobłsugowe i bardzo lekkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Habibek Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 owszem, używałem Marty w FR i lekkim DH z tarczami 203/180, działały bardzo dobrze do czasu aż nie przydzwoniłem w korzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamm84 Napisano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2006 jak zwykle przy kazdej czesci mam 100 pomysłów, ten zestaw jak dokupie tarcze to sie zrobi prawie 400zł,a w bikestacja.pl mają avidy piątki za 800 i hayesy 9 za 700 więc powoli skłaniam się w tą strone..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.