koniczynpolny Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witam, Jak myślicie, które wybrać? Mowa o ochraniaczach kolana/piszczele (nie wiem czy są też odpowiedniki na ręce ). I jeszcze pytanko: Czy te ochraniacze w jakimś stopniu chronią tył nogi czy tylko przód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 i te i te sa dobre, mozesz jeszce pomyslec o eartworks dawny blackbox to to samo co 661 tylko tansze i owszem chronia łydke i to dosc skutecznie nieraz sie o tym przekonałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniczynpolny Napisano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2006 a możecie mi polecić jakieś dobre sklepy z ochraniaczami w Warszawie, gdzie nie zedrą ze mnie jakiejś strasznej kasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniczynpolny Napisano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2006 a i jeszcze jakbyście mi napisali czy lepiej wybrać 661 race lite czy earthworks i dlaczego to byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaitracid Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 eartworks dawny blackbox to to samo co 661 idz do sklepu i dopasuj do nogi popatrz które ci sie bardziej podobąja , ja polecam eartworks'y z drugiej strony dziwie ci sie skoro masz "koło" za 3,5k pln'ów a zastanawiasz sie nad ochraniaczami za 140pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurekrybak Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 race lite chronią tez łydke...noa el zsuwaja sie dosć czesto.....zaś race....chronią doskonale tylko przednią częśc golenia..to sie nie zsuwają;p Towj wybór;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.