Laos Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Witam Czy ktoś w Śródmieściu mógłby pożyczyć na 10 minut pompkę do amortyzatora i ewentualnie pomóc przy ustawianiu prawidłowego ciśnienia w fullu ? Podjechałbym i myślę, że w 10 minut byśmy się uwinęli. Mam manometr, ale spłukałem się na zakup roweru i pompkę kupię po nowym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Mogę pomóc, mieszkam na Dolnym Mokotowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 jak coś to Ochota służy pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajabongos Napisano 25 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Jeśli jeszcze potrzebujesz to jestem na Nowym mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.