godzinilla Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 (edytowane) Cześć. Mógłby ktoś podzielić się zdjęciem i wymiarami popychacza tłoka komory powietrznej z Aurona RC2 27,5", najlepiej starszy rocznik, np. 2014. Dzięki! Edytowane 19 Listopada 2016 przez godzinilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 O Auronie to zapytaj w zalozonym już temacie na endurotrophy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 (edytowane) Jeśli uda ci się odczytać wymiary z tej linijki to będziesz miał co trzeba Edytowane 20 Listopada 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godzinilla Napisano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Wychodzi jakieś 30 cm. Mój ma 27,5 cm, Aionowski 26,5 cm. Dziwna sprawa, że w obu konfiguracjach można uzyskać 160 mm używając tych samych sprężyn i przy tym samym ciśnieniu (pomiędzy 70 a 80 PSI). Jak to się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 (edytowane) Możliwe że ten co ci podałem wczesniej jest z Duroluxa. Kurde nie mam Aurona bo bym ci to zmierzył. Na enduro pisałeś o problemie z serwisowaniem natomiast żadnego zapytania tam nie dałeś o długości popychacza. Edytowane 20 Listopada 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godzinilla Napisano 20 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi