marcinusz Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Co tu dużo mówić: Więcej tu: http://sport-raporty.bikeboard.pl/artykuly,pokaz,pue7i2hlfn:2 Moja pierwsza myśl: prima aprilis przenieśli!!! Jolanda Neff to jeden z największych talentów. Wydaje się, że może wybrać dowolny team. A tu Kross!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezia Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Też w pierwszej chwili myślałem że to żart. Ale potwierdziłem to na kilku stronach. Teraz Kross w żeńskim XCO ma jeden z mocniejszych zespołów. Ciekawe czy pójdą za tym wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Łoł, fajnie będzie oglądać taką postać w naszym rodzimym zespole Oglądałem ostatnio kilka wyścigów i to co ona wyrabia na zjazdach robi niesamowite wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 14 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Ciekawe co się takiego wydarzyło, że Jolanda wylądowała w Krossie. Niestety można tylko gdybać. Fajnie będzie oglądać ją na Krossie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zion Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 to nie żart! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Ciekawe co się takiego wydarzyło, że Jolanda wylądowała w Krossie. Prosta sprawa - pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edanet94 Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Jak nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 14 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Są też inne kwestie, niż tylko $$. Owszem, mogło być tak, że Kross zaoferował największą górę pieniędzy, ale w grę mogły wchodzić też inne okoliczności warunki bycia w drużynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 14 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Super, ładna twarz na fajnym rowerze. Świetny news! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Brawo Kro$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 No to grubo. Śmiech tylko, że taki magazyn robi takiego babola i rozdaje nie zdobyte medale olimpijskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 A co niby w BikeBoardzie takiego wspaniałego? Ot, kolorowa gazetka dla dzieci mających bogatych rodziców, sponsorowana przez producentów sprzętu rowerowego... Mnie ten błąd u nich nic a nic nie zdziwił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 14 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Powitoł Fiu fiu, na bogato i oby długo i szczęśliwie Może kross dorobi się wreszcie fulla XC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Ciekawe czyim nazwiskiem będą sygnowane rowery: Włoszczowska czy Neff? A może obydwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Kobietki w MTB cieszą się taką samą popularnością jak i mężczyźni. Zupełnie inaczej niż w kolarstwie szosowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Ciekawe co się takiego wydarzyło, że Jolanda wylądowała w Krossie. Zabrzmiało jakby Kross był teamem drugiej kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 14 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Nie chodziło mi o to, że drugiej kategorii, ale to zastanawiające, że zawodniczka ze światowego szczytu, pochodząca ze Szwajcarii (kraju, który ma ogromną ilość zawodników na bardzo wysokim poziomie) podpisuje kontrakt z drużyną z biedniejszej części Europy. Coś tam słyszałem, że w zachodnich drużynach wcale nie dopieszcza się tak zawodników, jak mogło by się wydawać. Ale jeśli o kogoś drużyny mają dbać, to właśnie o takie talenty jak Jolanda Neff. Czyżby mimo to, na zachodzie nie znalazła lepszej oferty? Ja jestem zaskoczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 No to grubo. Śmiech tylko, że taki magazyn robi takiego babola i rozdaje nie zdobyte medale olimpijskie. W którym miejscu? Na początku akapitu nie jest mowa o Jolandzie a o marce Kross (sama marka srebra nie zdobyła, ale ich zawodniczka, na ich rowerze, wiele marek sportowych tak robi) Wysłane za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Szkoda że Kross ma takie "ponure" kolory, trzeba powiedzieć że kobiety w białych kombinezonach wyglądają jakoś tak lepiej Fajnie że nasz rodzimy Kross ma w swoim składzie tak znanych i dobrych zawodników, jest powód do dumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Nie chodziło mi o to, że drugiej kategorii, ale to zastanawiające, że zawodniczka ze światowego szczytu, pochodząca ze Szwajcarii (kraju, który ma ogromną ilość zawodników na bardzo wysokim poziomie) podpisuje kontrakt z drużyną z biedniejszej części Europy. Coś tam słyszałem, że w zachodnich drużynach wcale nie dopieszcza się tak zawodników, jak mogło by się wydawać. Ale jeśli o kogoś drużyny mają dbać, to właśnie o takie talenty jak Jolanda Neff. Czyżby mimo to, na zachodzie nie znalazła lepszej oferty? Ja jestem zaskoczony. To może dobry znak - w Polsce można oferować dobre warunki pracy Od czegoś trzeba zaczynać. Może w całej branży będzie tak dobrze że i ja poszukam oferty nie do odrzucenia i wrócę Ot, kolorowa gazetka dla dzieci mających bogatych rodziców Czy żeby kupić BB trzeba mieć dzianych starych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 W którym miejscu? No w żadnym bo dałem ciała. Posądzam, że dla Krossa kasa dla Neff to jak "na waciki'. To nie jest branża gdzie zarabia się krocie. Musiało zdecydować zupełnie co innego. Dla mnie tylko potwierdzenie, że w całym tym cyrku nie koniecznie liczy się naklejka na ramie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 A ja myślę, że punktem przetargowym oprócz kasy była dobra znajomość z Majką, jak i z Fabianem, który jest również Szwajcarem, a Jolka jest młoda i na wszystkim sobie da radę, w tym sporcie 99% to zawodnik, a 1% rower, który w dobie unifikacji i wspólnych części różni się tylko naklejką na ramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 A jak naklejka nieodpowiednia to się inną przeklei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Rower jednak coś tam daje. Inaczej nie zawracali by sobie głowy z indywidualnymi zmianami w rowerze Mai wobec seryjnego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.