DIYaudioPawelS Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 witam rok temu zgubilem jedna rekawiczke na taka pogode, jaka mamy teraz pora zakupic nowa pare gdzie w stolicy jest wiekszy wybor rekawiczek w sklepach stacjonarnych? poprosze o liste sklepow, gdzie warto zajechac mam malo czasu, wiec mile widziane sklepy ktore sa otwarte dlugo lub w weekendy (probowalem zakupic takie same jakie mialem, ale niestety wycofali je z produkcji ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Józefów pod Warszawą, Auto Kowalczyk. Widziałem że mają sporo rękawic, możesz zadzwonić. PN-PT 10:00- 18:00, SB 09:00- 14:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Wszelkie Dekatlony, Intersporty, Go Sporty, 4Fy. Otwarte cały tydzień w godzinach takich, że zdążysz i po pracy i w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JednosladyTrendy Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Witam Wszystkich na forum Co do rękawiczek to faktycznie duży wybór będzie w marketach sportowych, ewentualnie próbować poszukać w sklepach internetowych czy na allegro gdzie teraz widziałem kilak naprawdę ciekawych promocji na akcesoria rowerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 jakis blad na forum jest bo dopiero teraz dostalem wszystkie 3 powiadomienia o odpowiedziach :/ Józefów pod Warszawą, Auto Kowalczyk dzieki! nie wiedzialem ze tak blisko cos znajde akurat tez mieszkam w jozefowie zakup wysylkowo odpada. musialbym pokupowac tego wiecej i odsylac to co niepasuje :/ a tak na miejscu przymierze, pomacam i kupie swiadomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.