DIYaudioPawelS Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 witam rok temu zgubilem jedna rekawiczke na taka pogode, jaka mamy teraz pora zakupic nowa pare gdzie w stolicy jest wiekszy wybor rekawiczek w sklepach stacjonarnych? poprosze o liste sklepow, gdzie warto zajechac mam malo czasu, wiec mile widziane sklepy ktore sa otwarte dlugo lub w weekendy (probowalem zakupic takie same jakie mialem, ale niestety wycofali je z produkcji )
Gość Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 Józefów pod Warszawą, Auto Kowalczyk. Widziałem że mają sporo rękawic, możesz zadzwonić. PN-PT 10:00- 18:00, SB 09:00- 14:00
modrzew Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 Wszelkie Dekatlony, Intersporty, Go Sporty, 4Fy. Otwarte cały tydzień w godzinach takich, że zdążysz i po pracy i w weekend.
JednosladyTrendy Napisano 7 Grudnia 2016 Napisano 7 Grudnia 2016 Witam Wszystkich na forum Co do rękawiczek to faktycznie duży wybór będzie w marketach sportowych, ewentualnie próbować poszukać w sklepach internetowych czy na allegro gdzie teraz widziałem kilak naprawdę ciekawych promocji na akcesoria rowerowe.
DIYaudioPawelS Napisano 7 Grudnia 2016 Autor Napisano 7 Grudnia 2016 jakis blad na forum jest bo dopiero teraz dostalem wszystkie 3 powiadomienia o odpowiedziach :/ Józefów pod Warszawą, Auto Kowalczyk dzieki! nie wiedzialem ze tak blisko cos znajde akurat tez mieszkam w jozefowie zakup wysylkowo odpada. musialbym pokupowac tego wiecej i odsylac to co niepasuje :/ a tak na miejscu przymierze, pomacam i kupie swiadomie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.