felt100 Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 Ostatnio pojawia się coraz więcej problemów z aplikacją Endomondo. Czy możecie po zalogowaniu dodać trening bez trasy? Próbuje wpisać swoje treningi z trenażera i jest problem. Po kliknięcie "Nowy trening bez trasy" wrzuca na stronę główną. Udało mi się dodać trening jedynie z appki w telefonie. Drugi problem dotyczy funkcji Statystyki w zakładce Treningi, gdzie aplikacja pokazuje tylko treningi tygodniowo. Brak możliwości przeglądania miesięcznych czy rocznych statystyk. Ktoś spotkał się z takimi samymi problemami?
GrzesPL Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 Dzień dobry Tak. Od dwóch dni są czasami komunikaty na www o pracach konserwacyjnych i poprawianiu czegoś. Z poziomu aplikacji wszystko powinno działać jak należy. Pozdrawiam, Grzegorz
Kforum1 Napisano 13 Listopada 2016 Napisano 13 Listopada 2016 Od kilku dni coś im tam szwankuje,nie można sprawdzić satystyk,jeden dzień w ogóle nie chodziła stronka www,nie można sprawdzić tras,itp.Mam nadzieję,że nie chcą wyłączyć tych opcji z wersji bezpłatnej i dodać tylko do płatnej wersji premium!
pawel2208 Napisano 13 Listopada 2016 Napisano 13 Listopada 2016 U mnie to samo. Trening dodaję przez aplikację w telefonie.
felt100 Napisano 13 Listopada 2016 Autor Napisano 13 Listopada 2016 Od kilku dni coś im tam szwankuje,nie można sprawdzić satystyk,jeden dzień w ogóle nie chodziła stronka www,nie można sprawdzić tras,itp.Mam nadzieję,że nie chcą wyłączyć tych opcji z wersji bezpłatnej i dodać tylko do płatnej wersji premium! No właśnie, też mi to przeszło przez myśl, czy nie chcą czegoś zabrać i dać tylko w wersji premium.
gdy Napisano 13 Listopada 2016 Napisano 13 Listopada 2016 pożyjemy zobaczymy . na szczęście bez endo też można jeździć zupełnie za darmo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.