porcelanowy Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 PowitołTaki pomysł zaczerpnięty ze spotkań tematycznych tyczących stali (i pewnie innych, ale tylko te kojarzę). Może się przyjmie Wstawiamy zdjęcie na którym widnieje jeździec i jego rumak.Musi być widoczna i rozpoznawalna twarz rowerzysty i jego rower (dobrze żeby rower też był cały/rozpoznawalny). Podpisy/opisy/nazwy/modele/imiona swoje i roweru wskazane (szczególnie jak rower niewyraźny).Myślę, że jakości zdjęć nie będziemy się czepiać o ile w/w warunek będzie zachowany.Dyskusje dozwolone, szydery się wystrzegamy (nie każdy jest klasycznie piękny, a egzotycznej urody nie należy się wstydzić ) Każdy rozważa, czy chce narazić świat na "się poznanie" Jak coś wymyślę/dogramy inne warunki to powyższe zmienię. Zapraszam Zaczynam - Rafał/porcelanowy i Romet 29er aka Stalowy Roman, zdjęcie ze Stalowej Sowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 15 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 (edytowane) Adam/yakuza79 i Scotty Rower w pełni widoczny na fotach w garażu. Z racji żem nie fotogeniczny takich fotek w archiwum jak na lekarstwo [emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 15 Listopada 2016 przez yakuza79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 To może i ja - Łukasz/elkaziorro/ KTM Myroon Elite 29/ Giant Defy 1. Zdecydowanie bardziej preferuję stać po drugiej stronie obiektywu, stąd praktycznie brak selfików. Niemniej jedno znalazłem, zrobione podczas przymiarki do nowego sprzętu. Wiem wiem, rower słabo widać, ale ciekawskich zapraszam do mojego garażu, tam jest ładniejsze zdjęcie roweru, bo beze mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Dawaj więcej fot tego co pod tobą - widać zacna sztywna maszyna z napędem 1x1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Sporo ludzi obserwuje temat , ale jakoś nie za dużo w nim piszę. Od jakiegoś czasu planowałem tu coś wstawić , ale jakoś nie mogłem zrobić dobrego selfie także wstawiam z fb - sprzed roku , więc maszyna się trochę zmieniła Zrobione tylnym aparatem samsunga corby Krzychu / Rambler 2.0 Jak by mnie kto spotkał to wiadomo Edytowane 11 Grudnia 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Maszyna taka sobie, człowiek tym bardziej, ale za to góra jaka piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1985 Napisano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 (edytowane) A to i co wkleje Maciek i author od 10 lat niezawodny Edytowane 12 Grudnia 2016 przez maciej1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Wycieniowany ścigant i jego wylajtowany rumak Paweł + Inbred 29er rozmiar 19.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Powitoł Stal obok stali Selfik z moim starym (rama z 1994r ) Panasonic'iem MC-3500. Bułkowóz, ale sprawuje się dzielnie jeśli nie wymagać od niego cudów Zapraszam Kumotrowie zdjęcia i fotki. Nie wstydzić się facjat Każdy dostanie ode mnie lajka Edytowane 1 Stycznia 2017 przez porcelanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 ...a no to proszę bardzo, lecę hurtem - samojepka na Brompton'ie - co praawda demo ze sklepu a nie z własnej stajni: Oraz bardziej mój rower, choć zdjęcie historyczne jako iż DejŁan'a(Genesis DayOne) już nie posiadam od roku: Oraz jedno aby dowieść iż nie wszystkie me foty selfuję - Krampuśniak(Surly Krampus) w okolicach Bydgoszczy: fot..: ITR POZDRO-:ver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Takich prawdziwych samo######ek nie mam, bo nie umiem jednocześnie jechać i robić, a poza tym zawsze coś mi sterczy na głowie albo nosie. Coś zbliżonego mam stąd, czyli z podjazdu na Kozią. Jak widać podjechane w siodle na 100%, 110 nawet rzekłbym ... albo ze szkolenia. Uchwycony moment kluczowy, czyli wybór linii. Tzn. wybór linii gdzie pieprznąć żeby mniej bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 STU / Aka Król parku...czasami lubię sobie wyskoczyć na okoliczne ustawki szosowe na moim górskim rumaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Czas na moją maszynę Genesis HL29 i Wojtek. Z "Stalowej Sowy" fotka Maciejasa nadwornego kronikarza;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Rozpoznawalny ja jak jeszcze sie scigalem, jakies 15 kilo temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Fota z 2016 , rower Agang Gangsta 7.29 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nhandu Napisano 4 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 Nhandu + Mbike Shottas HT04 Zdjęcie zrobione przez przypadkowo napotkanych miłośników przyrody którzy się plątali po lesie, a obiektyw w aparacie miał długość mojej ręki Okazji nie mogłem przegapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 4 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 @ Stujumper A na ustawki stadionowe też lubisz , bo warunki odpowiednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MD11 Napisano 4 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 STU / Aka Król parku Pamiętam, jak ktoś pytał, czy to Ty na awatarze. Niezły kontrast. Ale hełm to lepiej zakładaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 4 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2017 (edytowane) Jest i w kasku, żeby nie było Edytowane 4 Lutego 2017 przez Stujumper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 venom2000 i On-One Parkwood 29" Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Pamiętam, jak ktoś pytał, czy to Ty na awatarze. Niezły kontrast. Ale hełm to lepiej zakładaj. Ja pytałem, tym bardziej teraz miałem polew jak zobaczyłem "the machine".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Powitoł Nie pitolić, szczególnie jak się własnych fotek nie wrzuciło @kaza - każdy twój rower mógłbym mieć Szczególnie krampus budzi pragnienia @Stujumper - avatar i fotki to jeden ty? Jeśli tak, to budzisz we mnie nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Otóż to. Prawa do obgadywania innych nabywane są po zamieszczeniu własnej facjaty. Prawa do obicia facjaty za nieprzychylne komenty są niezbywalne @Porcelanowy: każdy oprócz Krampusa - reszta podlega rotacjom, roszadom lub innym rozstaniom. Krampus w kwietniu będzie tyrany po paprykarzu oraz prawdopodobnie Małopolsce. Jakiś mini-mityng wielkojajeczny? POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszator Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 (edytowane) To ja. Trochę tak skrzywiłem ryj bo wtedy padał taki " malutki " zamarznięty śnieg. Potem już padał " normalny " śnieg. Sądzę że się udało zdjęcie.... ( Dwa zdjęcia ) Edytowane 5 Lutego 2017 przez Myszator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Skan z fotki robionej "małpką" przez kumpla w 99 roku. Ja,mój Marinek i Pan Góral . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi