kazafaza Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Do stu pękniętych sztyc, jak bym wiedział że to taka galeryja to bym wkleił swego ryja na Reksiu z 83' POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 To tak dla śmiechu i luzu . Ale co, jest człowiek i maszyna, no jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 W drodze po bułki i browary zaliczyłem uphill Równica...3cie miejsce open! Szczęki wszystkim opadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Objazd okolicznych ścieżek. Z góry sorki za jakość, kumpel miał tylko staaary kalkulator [emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Powitoł Fajna miejscówka: wygląda jakby cię goniło tsunami... powiedzmy że błota To tak dla śmiechu i luzu . Ale co, jest człowiek i maszyna, no jest .Usilnie poszukiwałem mojej fotki z FSM Cross II, niestety bez skutku Gdzieś jednak franca zaginęła, ale jak znajdę to ją tu kiedyś zapodam Krampus w kwietniu będzie tyrany po paprykarzu oraz prawdopodobnie Małopolsce. Jakiś mini-mityng wielkojajeczny?Daj wcześniej znać: na priva najlepiej, albo jakkolwiek inaczej to może coś się skręci Jeśli będzie możliwość, to człowiek nie jest taki, żeby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 O też mam retro zdjęcie, mój pierwszy rower na polskiej stalowej ramie marki speeder z wsadzonym RST mozo comp 89mm, hamulce cantilevery, i sie jechało, nikt nie płakał, że nie ma fulla rok 2000, wyprawa na Babią Góre z kumplem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Zdjęcie z dzisiaj na szybko, bo bede golił wons free upload pictures Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Po prawej masz opone do fata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 (edytowane) OneGear Edytowane 8 Lutego 2017 przez ronina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Jedyne jakie obecnie znalazłem (pierwsza jazda córki - lipiec 2015) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Wiejski ścigacz 100% stal! Zdarzało się robić średnie powyżej...33km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Stu, Ty masz takich zdjęć mnóstwo, Ty porywasz miejscowym rowery pod każdym sklepem w przerwie na oranżadę Sam szukałem jakiegoś swojego posmarkanego ale pustki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Raczej nie porywa,tylko podchodzi pod sklepem bez usmiechu i mowi - kierowniku zloty, daj rowerek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal__k Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Postanowiłem się przywitać w tym temacie - Michał jestem. A to mój drugi w życiu rower, na którym jeździłem w wieku 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 12 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 (edytowane) Na pierwszym rowerku, zacząłem jeździć nieco później 1995 r. Edytowane 12 Lutego 2017 przez Pidzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 12 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Raczej nie porywa,tylko podchodzi pod sklepem bez usmiechu i mowi - kierowniku zloty, daj rowerek.... Coś w stylu "cukierek albo psikus". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Chyba - rowerek, albo pisukus........., kierowniku zloty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Powitoł Jedyna moja fotka z Koną To smutne, że człowiek nie może mieć ich wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Moje tez niestety nieaktualne, w sobotę rozstałem sie z Krampusem ;( Jak to mawiają chłopaki z Surly - "racing sucks" Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 27 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Ja i moja druga maszyna - Fuji Tread 1.3 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 20 Marca 2017 Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 STU / Aka Król parku...czasami lubię sobie wyskoczyć na okoliczne ustawki szosowe na moim górskim rumaku Haha o proszę Stu Król WPKiW z czołówki asfaltowych segmentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 21 Marca 2017 Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 Dawno nic nie wrzucałem, a dorobiłem się nowego sprzęta...wersja damska, bo czasami są problemy z wejściem i zejściem... po piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 take a screenshotIDE za ciosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Panowie, macie plusy za bronki a nie za facjaty POZDRo-:beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Stu jako prawdziwy sportowiec przyjmuje tylko oranżadę więc za bronka niesłusznie mu dałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi