Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sztenke Napisano 12 Maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 To i ja coś sypnę od siebie... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareckik Napisano 16 Maja 2018 Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 W końcu dostaje na co zasłużył... fot. Biały Wilk [/img] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 17 Maja 2018 Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Pozdrower 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lederfox34 Napisano 17 Maja 2018 Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Tylko po żółtej sztycy można by cie poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armaniak Napisano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 W drodze na Tremalzo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2018 Powitoł Wybaczcie marność fotki - próbuję odzyskać kondycję po zimie i wyjątkowo niekorzystnie wyglądam jeszcze z tej strony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 W dniu 17.05.2018 o 09:28, Sobek82 napisał: Pozdrower W sumie to wygladasz w tych ciuchach przy ludkach w lajkrze, jakbys na szybko pozyczyl rower od ziomka i cisnal do sklepu, bo Ci zabraklo zaprawy do plytek... Bez urazy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Lipca 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2018 40 minut temu, shotgun napisał: W sumie to wygladasz w tych ciuchach przy ludkach w lajkrze I depczesz ego niektórym wycacanym "profi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
homzal Napisano 7 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2018 Wypad na Lubelszczyznę -> Puławy-Kazimierz. Ładnie, pagórkowato, ciepło, wszystko fajnie ale... Wycieczka okupiona stratą bębenka [XT m785]. Niestety nie wytrzymał trudów jednego z podjazdów i wnioskując po dźwięku jaki wydał, jego wnętrze rozpadło się w pył. W prywatnej klasyfikacji Novatec : Shimano 1:1. Chyba czas odłożyć więcej pieniążka i zainwestować w DT. Może to zniesie 95kg jeźdzca z większą godnością. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 15 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Ta: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Bo nad morzem w okolicach Poddąbia: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareckik Napisano 26 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 [/img] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Moi et Sequoia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armaniak Napisano 31 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 i ja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2018 Ja, mój brzuch, jak również rower, w pełnej okazałości 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Ja i moja obecna. I tak ogólnie to ja jestem uśmiechniętym człowiekiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Heh, w pierwszym momencie nie wiedzialem czy to MC Silk, taki superszybki raper czy gosciu z kabaretu Paranienormalni- bez urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Gratuluję, udało Ci się odkryć dwie z wielu moich osobowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klenczonu Napisano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Moja ulubiona Garda... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Lato sie juz skończyło i ustawki razem z nim... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Ech to były czasy... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 7 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 może pokaż siebie na tej nowej maszynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Listopada 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Na tym ostatnim zdjęciu Stu jest jakiś taki wycieniowany - prawie jak kolarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 9 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 Jesienią zmiana bryki na coś bardziej komfortowego... :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi