konradoo125 Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Witam wszystkich Mam pytanie, odnośnie amortyzatora 888rc2x, czy bez pokrętła od dołu ( załącznik) będzie możliwa regulacja ? Czy koniecznie trzeba mieć to pokrętło ? U góry taka sama sytuacja... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Od dołu w RS i SR można wcisnąć małego ampula, te pokrętła to po prostu ampul z uchwytem. Sprawdź, może M ma tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradoo125 Napisano 8 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Właśnie tego nie mogę sprawdzić, ponieważ amorek dopiero zamierzam kupić a własnie takie niedoskonałości ma... Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Nie ciemno chcesz kupić? "Takie niedoskonałości" mogą świadczyć o tym że w środku wygląda jak na zewnątrz i nadaje się na złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Tak jak pisze kolega wyżej, jak ktoś dba o sprzęt to dba całościowo. Dla mnie brak pokręteł i wygląd tego amora, świadczy o tym że ktoś miał gdzieś utrzymanie tego w dobrej kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradoo125 Napisano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi