konradoo125 Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 Witam wszystkich Mam pytanie, odnośnie amortyzatora 888rc2x, czy bez pokrętła od dołu ( załącznik) będzie możliwa regulacja ? Czy koniecznie trzeba mieć to pokrętło ? U góry taka sama sytuacja... Pozdrawiam Cytuj
dran2 Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 Od dołu w RS i SR można wcisnąć małego ampula, te pokrętła to po prostu ampul z uchwytem. Sprawdź, może M ma tak samo. Cytuj
konradoo125 Napisano 8 Listopada 2016 Autor Napisano 8 Listopada 2016 Właśnie tego nie mogę sprawdzić, ponieważ amorek dopiero zamierzam kupić a własnie takie niedoskonałości ma... Dzięki za odpowiedź Cytuj
dran2 Napisano 9 Listopada 2016 Napisano 9 Listopada 2016 Nie ciemno chcesz kupić? "Takie niedoskonałości" mogą świadczyć o tym że w środku wygląda jak na zewnątrz i nadaje się na złom. Cytuj
Gość Napisano 9 Listopada 2016 Napisano 9 Listopada 2016 Tak jak pisze kolega wyżej, jak ktoś dba o sprzęt to dba całościowo. Dla mnie brak pokręteł i wygląd tego amora, świadczy o tym że ktoś miał gdzieś utrzymanie tego w dobrej kondycji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi