ronina Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Podsumowując kolejny raz napiszę - potrzebujesz Etrexa 20. Wsparcie serwisowe dla Summita raczej sie skończyło gdyz to model z przed paru dobrych lat. Nie zaszkodzi sie dowiedziec u dystrybutora Garmina na Pl jak wygląda sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staryJanek Napisano 18 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Podsumowując kolejny raz napiszę - potrzebujesz Etrexa 20. Macie rację towarzyszu ale kombinuje kombinowałem z innymi ale faktycznie to jest chyba jedyny ciekawy produkt. już jestem pewien na 99% tym bardizej żę pod domem mam sklep gdize tylko to mają z navi turystycznych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staryJanek Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 No więc po długim szukaniu, rozmawianiu z ludźmi i Wami tu na forum oraz obmacywaniu etrexów w sklepach wybór padł na Garmin eTrex 20x . (ma te funkcje co potrzebuje nie ma tego na czym wcale mi nie zależy np. wysokościomierz . no i najważniejsze .... CENA. ) ps. Ciekawostką dla mnie był fakt, że facet ze sklepu namawiał mnie zebym kupił u niego w sklepie internetowym (przez alegro) a nie fizycznie w sklepie. ? Faktycznie, tak zrobiłem i dokupiłem kilka rzeczy . Wszystko na raty przez internet w 10 min. Ostatnio jak brałem kredyt na kolorowy telewizor to stałem w banku i na decyzję czekałem 3 dni. A teraz przez net i to w pare minut , co za czasy . Dzięki wszystkim za pomoc w wyborze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.