Skocz do zawartości

[konstancin jeziorna] sklep rowerowy przy torach kolejowych...

Wrona

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec wczoraj poszedłem do tego sklepu wchodze mowie "dzien dobry" i ..... głucha cisza chociaz za lada siedzi 2 gosci i patrza na mnie jak na wariata.... :) no dobrze ale o rzeczy. pytam sie jednego pana czy maja smary z finish line, odpowiada ze nie. no dobra wiec ie pytam czy sa jakiejs innej firmy. nic niemowiac podchodzi do polki i daje mi jakis smar w spray`u polksiej firmy i daje tez wd-40 :eek: . baardzo ale to bardzo zła obsługa słabe zaopatrzenie.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Wiec wczoraj poszedłem do tego sklepu wchodze mowie "dzien dobry" i ..... głucha cisza chociaz za lada siedzi 2 gosci i patrza na mnie jak na wariata.... :blink: no dobrze ale o rzeczy. pytam sie jednego pana czy maja smary z finish line, odpowiada ze nie. no dobra wiec ie pytam czy sa jakiejs innej firmy. nic niemowiac podchodzi do polki i daje mi jakis smar w spray`u polksiej firmy i daje tez wd-40 :eek: . baardzo ale to bardzo zła obsługa słabe zaopatrzenie.

Pozdrawiam

Ja byłem dzisiaj. Masz rację, ci dwaj faceci to rzeczywiście straszne gbury, ale pojechałem tam bo mieli po atrakcyjnej cenie przerzutke tył alivio 2005 za 58 zł. plus wymiana i regulacja 15. Natomiast serwisant bardzo miły i kompetentny.

• 3 tygodnie później...

Wiec wczoraj poszedłem do tego sklepu wchodze mowie "dzien dobry" i ..... głucha cisza chociaz za lada siedzi 2 gosci i patrza na mnie jak na wariata.... :rolleyes: no dobrze ale o rzeczy. pytam sie jednego pana czy maja smary z finish line, odpowiada ze nie. no dobra wiec ie pytam czy sa jakiejs innej firmy. nic niemowiac podchodzi do polki i daje mi jakis smar w spray`u polksiej firmy i daje tez wd-40 :eek: . baardzo ale to bardzo zła obsługa słabe zaopatrzenie.

Pozdrawiam

Ja zaopatruje się u nich od ponad roku i mam odmienne zdanie. Sklep jest dobrze zopatrzony a jak nie mają czegoś to na dniach ściągają, nie miałem problemów z obsługą z ich strony a po za tym nigdy nie mieli WD40 - zresztą zawsze odradzali a smary mają belgijskiej produkcji i finish line też.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...