narcisio Napisano 7 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Mam pytanie. Czy na nasze polskie drogi lepiej mieć tarmaca czy roubaix że względu na lepsze pochłanianie drgań? Mam do wyboru tarmaca expert z 2009 albo roubaix z 2015. Rower będzie do maratonów i ultramaratonów szosowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 7 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Roubaix - bardziej ze względu na geometrię niż legendarne wkładki. Miałem bodaj 13' - bezproblemowy i wygodny rower,da się bez kompleksów cisnąć w grupie,a nie męczy na długich trasach jak sztywne ściganty z niską główką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kforum1 Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Roubaix zdecydowanie jest lepszy na nasze drogi,zrobiłem w tym roku 2 tyś więc wiem co mówię fajny,wygodny i nieźle tłumi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 7 lat różnicy, dla karbonu to może być wieczność cała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Jeśli zadajesz takie pytania to jest to bez znaczenia. Kup ten który ci się bardziej podoba lub/i tańszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.