Gość Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 (edytowane) Hej, Wraz z Raidon'em 2016 dostałem taką manetkę blokady ( mam nadzieję że @Activia nie obrazi się że używam jego zdjęcia) Problem jest taki, że rozwiązanie jest co najmniej kretyńskie, w ustawieniu jak na zdjęciu pancerz do blokady wychodzi sporo powyżej kierownicy, coraz że psuje nieco estetykę a dwa że powoduje spory chaos w gąszczu pancerzy. A może ja coś robię źle i powinno się to zamontować odwrotnie? Tyle że wtedy zarówno napis jak i rysunki będą odwrotnie. Jakieś pomysły? Edytowane 6 Listopada 2016 przez skom25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alpina Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Nie patrz na napisy i rysunki. Załóż tak, żeby było wygodnie, możesz zastosować fajke od v-brake żeby troche zmniejszyć "chaos" pancerzy i ukierunkowac odpowiednio ten od manetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 6 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby montować obejmą do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 (edytowane) Zazwyczaj montują klienci obejme od góry z prawej strony kierownicy patrząc z przodu roweru. Wtedy pancerz idzie dołem czyli pod manetka. Pod niektóre manetki że wzornikiem biegu idzie wsunąć ta obejmę Edytowane 6 Listopada 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi