Tauler Napisano 6 Listopada 2016 Napisano 6 Listopada 2016 Mam pewien problem. Zamierzam wymienić ramę. Większość gratów będzie ze starego roweru. Zastanawiam się, czy muszę zamontować nowe stery. Stare, z poprzedniej ramy, będą pasować. Widelec też, więc bieżnia na nim zostaje. Czy przy założeniu, że uda mi się dobrze wybić miski, bez uszkadzania ich, mogę je po prostu wcisnąć do nowej ramy? Mają ok. roku i są OK. Czy też powinienem raczej kupić i założyć nowe stery?
Fenthin Napisano 6 Listopada 2016 Napisano 6 Listopada 2016 Jeśli średnice są te same, nie ma problemu
gregorek Napisano 6 Listopada 2016 Napisano 6 Listopada 2016 jeżeli są sprawne to jak najbardziej. Ewentualnie wyczyść i przesmaruj przed wbiciem w nową ramę.
Tauler Napisano 6 Listopada 2016 Autor Napisano 6 Listopada 2016 Jeśli średnice są te same, nie ma problemu Średnice takie same. Obie ramy wymagają sterów pół-zintegrowanych ahead 44mm. Zawsze smaruję przez zakładaniem i trochę wygładzam drobnym papierem ściernym główkę ramy wewnątrz Dzięki za szybkie odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.