SAMAEL66 Napisano 5 Listopada 2016 Napisano 5 Listopada 2016 Witam Trafiłem na ogłoszenie w znanym portalu aukcyjnym : http://allegro.pl/nowy-szosowy-kross-20-alu-schwalbe-gwarancja-i6592616284.html Jest to Szosa Indiana Arrow jednak sprzedający twierdzi że to w sumie Kross w budżetowej cenie. Na dowód zamieszcza fotki oznaczeń Krossa na kierownicy i naklejkę na ramie. Pytanie czy to nie ściema? Napisałem już do Krossa ale na razie bez odzewu Orientuje się ktoś może czy składali oni takie rowery pod innymi markami niż Kross? Niewątpliwie byłby to plus jeśli rama byłaby od nich. Oczywiście uwzględniając cenę.
talento259 Napisano 5 Listopada 2016 Napisano 5 Listopada 2016 Tak, marka należy do Krossa. To tak jak Dacia należy do Renault. Mimo wszystko to dość "budżetowe" rowery, dlatego Kross nie sygnuje ich swoim logo.
gtb Napisano 5 Listopada 2016 Napisano 5 Listopada 2016 Marka Indiana nie należy do Krossa tylko do spółki TERG (właściciela m.in. MediaExpert) - Kross tylko produkuje te rowery na ich zlecenie.
emremigiusz Napisano 5 Listopada 2016 Napisano 5 Listopada 2016 Jak chcesz coś lekkiego i fajnego,to budżet trza może by powiększyć.Ja takiej szosy bym nie kupił.Siedem biegów z tyłu,czort z tym ile,ale pewnie jeszcze wolnobieg nakręcany.
gocu Napisano 5 Listopada 2016 Napisano 5 Listopada 2016 Na pewno nie kupowałbym od gościa piszącego "manetki umożliwiające zmianę przełożeń bez odrywania rąk od kierownicy." - to jak zachwalanie w obecnych czasach samochodu że ma ABS i poduszki powietrzne.
SAMAEL66 Napisano 5 Listopada 2016 Autor Napisano 5 Listopada 2016 też nad im myślałem do sezonu jeszcze trochę czasu więc może się uda Dzięki za odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.