Sziva Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Witam, kupiłam ostatnio używany amortyzator RS Tora 318 Solo Air i przymierzam się do serwisu. Oleje, uszczelki itp. zamówione, ale mam jedną zagwozdkę. Nie wiem z którego rocznika mam tę Torę i nie mam pojęcia ile wlać oleju do komory powietrznej. Dla jednego roku jest to 6ml, a dla innego 3ml. Może macie pomysł, jak rozróżnić rocznikowo Tory? Poniżej wklejam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Na 99,9% - 120 ml 5WT do tłumika, 3 ml 15WT do komory powietrznej i po 20 ml 15WT do lag dolnych A odnośnie oleju w samej komorze powietrznej nie ma to najmniejszego znaczenia czy będzie to 3 czy 6 ml, najważniejsza jest gęstość A rocznik tej Tory wygląda na max. 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sziva Napisano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi