Marcin86Poznan Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Witam, Wiem, że to kowadło nie amor ale podczas uginania słychać jak by skrzypiała sprężyna. Czy może to być od wody, gdyż parę razy złapałem ulewę? czy to czas na konserwację (przejechane 1300km przez 4 miesiące od nowości) czy raczej się kończy? Jakieś inne sugestie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Czas najwyższy zrobić serwis - czyszczenie i smarowanie . Przy tego typu sprzęcie zajmuje to półgodziny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Dziękuje, akurat zajęcie na weekend;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Sprawdż czy masz taką osłonę co poniżej, bo ucisza tarcie podczas pracy amorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Strasz ludzi piachem, który może dostać się do środka. Wycieraj wnętrze tą samą szmatą, której używałeś do czyszczenia z zewnątrz... Ten sam koleś foliował przerzutkę. I gdzie choćby rzucenie okiem na sprężynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 (edytowane) No i niestety tak też sporo serwisów robi, Ja kupuje takie czyściwo http://allegro.pl/biale-czysciwo-bawelna-szmaty-super-cena-1-zl-1kg-i6573824588.html gdzie zaledwie mam taką całą paczkę na tydzień, ze względu tego że co chwile zmieniam szmatę wyrzucając brudną. Edytowane 5 Listopada 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 A mam jakieś tłumienie olejowe to olej się wymienia? Widziałem na stronie kolegi wyżej schemat i jest tam jakaś komora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Tam jest nierozbieralny kartridz olejowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Dzięki. A wymienić go czy to się nie wymienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Musiał byś dokładnie sprawdzić jaką ty masz w tym XCM-ie w ogóle blokadę: mechaniczną czy hydrauliczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi