Skocz do zawartości

[Złoty łańcuch] Kaseta czarna czy srebrna ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Srebrna ze względów praktycznych- dobrze widać brud więc wiesz czy kaseta jest czysta. Z tego samego względu wymieniłem blat na srebrny  :thumbsup:

Napisano

w sumie to obojętnie jaką założysz- po dobrej trasie i tak będzie czarna:) ewentualnie brązowa w zależności od rodzaju podłoża i ilości deszczu :)

Napisano

Tęczowa jest nie do końca poprawna politycznie w obliczu obecnej władzy :P

Ale w obliczu "dwóch łożyskowanych elementów wkręcanych w korbę" już jak najbardziej :D

Nie wiem, co lepsze. Ten temat, czy o olejku sezamowym. Wiem, że mokro, zima idzie, ale... litości.

Napisano

Dzień dobry

Dawno, dawno temu jeden z bardzo znanych producentów samochodów oferował je w dowolnym kolorze pod warunkiem, że będzie to kolor czarny i tylko taki można było kupić ;) Poza tym czarne wyszczupla :) 

Pozdrawiam, Grzegorz 

Napisano

Ogień :)

Jak najpierw kupiłeś łańcuch ... to teraz dopasuj resztę napędu do niego ... 

Podpowiem jak kupiłeś złoty łańcuch pod 11 sp to kup kasetę, przerzutkę i manetki też pod 11 sp ...

Ośmiobiegowa kaseta może być nawet różowa i to z czystego tytanu to się nie dogada z takim złotkiem :).

O gustach się nie dyskutuje ... masz swój, to kup to co się tobie podoba a nie szukaj akceptacji u innych.

Pozdro

Napisano

Dezent, nie przejmuj się tymi kpinami. Forum ogarnia jesienna depresja, ale Ty rób swoje. Jak napisał Wielki Francuz, "masochiście manipulującemu nie wystarcza, że sam jest nieszczęśliwy: inni też muszą być nieszczęśliwi".

Bierz czarną, będzie praktyczniejsza. Do tego ładnie dobrany złoty krawat* (wiem, wymaga to trochę odwagi, ale warto się przełamać) i jest jechane.

pzdr

Fawlty

* Tylko nie w guście "Sen o Egipcie Faraonów", raczej myślimy tu o stylizacji "James Bond meets Goldfinger".

EDIT: Brawo rzezniol, przywracasz wiarę w Ludzkość!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...