Skocz do zawartości

[Koła 29" tubeless] Zakup kół rowerowych do maratonów do 1500 PLN - jakie wybrać?

imonfire

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@MartinH brzmi to wszystko nie zle co piszesz, ja też w głównie jeżdżę w terenie, choć górki trochę mniejsze niż u Ciebie(świętokrzyskie) ale też jest gdzie pojeździć...dzięki za podzielenie się swoim doswiadczeniem, zmierze się z tematem i poeksperymentuje jak juz będę miał rower, na razie badam grunt ;) Pzdr

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Ja na początku też byłem sceptyczny, ale od dwóch lat nie mam problemów ze zmianami dętek, miałem w sumie 3 zauważalne dziury bo tych mniejszych od kolców nawet nie poczujesz ;) Tylko raz jazda skończyła się tak że dalej nie mogłem jechać, ale wtedy już mocno rozwaliłem oponę, zresztą na własne życzenie bo bieżnika już prawie nie było.

A pozatym taka opona bez dętki zdecydowanie lepiej pracuje, lepiej się toczy, ja tutaj widzę same plusy tego systemu, jedyny minus jakbyś miał kilka kompletów opon, to wtedy jest więcej babrania ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...