marpok Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 @MartinH brzmi to wszystko nie zle co piszesz, ja też w głównie jeżdżę w terenie, choć górki trochę mniejsze niż u Ciebie(świętokrzyskie) ale też jest gdzie pojeździć...dzięki za podzielenie się swoim doswiadczeniem, zmierze się z tematem i poeksperymentuje jak juz będę miał rower, na razie badam grunt Pzdr Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
MartinH Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 Ja na początku też byłem sceptyczny, ale od dwóch lat nie mam problemów ze zmianami dętek, miałem w sumie 3 zauważalne dziury bo tych mniejszych od kolców nawet nie poczujesz Tylko raz jazda skończyła się tak że dalej nie mogłem jechać, ale wtedy już mocno rozwaliłem oponę, zresztą na własne życzenie bo bieżnika już prawie nie było. A pozatym taka opona bez dętki zdecydowanie lepiej pracuje, lepiej się toczy, ja tutaj widzę same plusy tego systemu, jedyny minus jakbyś miał kilka kompletów opon, to wtedy jest więcej babrania
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.