kulasss Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Proszę o pomoc w znalezieniu miejsca gdzie można kupić nowy, przedni zacisk do Promax Decipher. Ostatecznie cały hamulec. Moje umiejętności wyszukiwania okazały się zbyt małe aby temu podołać. Pozdrwiam Kul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Jak masz kupować cały hamulec to lepiej zainwestuj w coś porządnego a nie promaxa. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulasss Napisano 3 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 To nie dla mnie - ma być taki sam. Może być nawet inny zacisk, klamka ma zostać ta sama- względy estetyczne. kul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Pozostaje Ci Allegro i czekanie na oferty. Prawie na pewno można podpiąć kazdy inny hydrauliczny Promaxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Klamka nie jest w konflikcie z zaciskiem. Może zostać, a zacisk jakiś lepszy. Gdybyś nic nie znalazł to pisz na PW, mam na zbyciu nowe Tektro Novela i Tektro Lyra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 3 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Klamka nie jest w konflikcie z zaciskiem. Może zostać, a zacisk jakiś lepszy. Gdybyś nic nie znalazł to pisz na PW, mam na zbyciu nowe Tektro Novela i Tektro Lyra.Bardziej chodzi o końcówkę przewodu [emoji14] No i jak to nie jego to raczej kiepsko wkładać tam mechanika. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klark Napisano 4 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Olej ten szajs, miałem i sprzedałem na allegro za grosze. Dobry hamulec jest ważniejszy niż wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.