kulasss Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Proszę o pomoc w znalezieniu miejsca gdzie można kupić nowy, przedni zacisk do Promax Decipher. Ostatecznie cały hamulec. Moje umiejętności wyszukiwania okazały się zbyt małe aby temu podołać. Pozdrwiam Kul
Ychu Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Jak masz kupować cały hamulec to lepiej zainwestuj w coś porządnego a nie promaxa. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
kulasss Napisano 3 Listopada 2016 Autor Napisano 3 Listopada 2016 To nie dla mnie - ma być taki sam. Może być nawet inny zacisk, klamka ma zostać ta sama- względy estetyczne. kul
tobo Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Pozostaje Ci Allegro i czekanie na oferty. Prawie na pewno można podpiąć kazdy inny hydrauliczny Promaxa.
lewocz Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Klamka nie jest w konflikcie z zaciskiem. Może zostać, a zacisk jakiś lepszy. Gdybyś nic nie znalazł to pisz na PW, mam na zbyciu nowe Tektro Novela i Tektro Lyra.
Ychu Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Klamka nie jest w konflikcie z zaciskiem. Może zostać, a zacisk jakiś lepszy. Gdybyś nic nie znalazł to pisz na PW, mam na zbyciu nowe Tektro Novela i Tektro Lyra.Bardziej chodzi o końcówkę przewodu [emoji14] No i jak to nie jego to raczej kiepsko wkładać tam mechanika. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Klark Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 Olej ten szajs, miałem i sprzedałem na allegro za grosze. Dobry hamulec jest ważniejszy niż wygląd.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.