marcinusz Napisano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Damy radę prawda? Jest spora szansa Będą chętni na filmy z kamerki? Będą. Wybierz coś fajnego. Jakieś wspomnienia zawsze przywoła Mam nadziej, że jako organizator nie zawiodłem. Nie zawiodłeś. Byłeś jako organizator mało widoczny a to bardzo dobrze, bo jest to dowodem na to, że wszystko grało bez zgrzytów. pewnie dlatego takie małe zainteresowanie Nie sądzę. Jak patrzę na mający miejsce w tym samym czasie piknik jednobiegowy, to myślę, że mógł być imprezą nieco konkurencyjną. Popularne stało się też hołubienie stali (Stallovy). Myślę, że z takim po prostu jeżdżeniem po górach bez propagowania jedynego słusznego sprzętu (zlot nietematyczny) staliśmy się po prostu staroświeccy i niemodni. I dobrze mi z tym Póki bez przykładania komukolwiek pistoletu do skroni zbieramy naście osób i jest z kim jeździć, nie martwię się frekwencją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 5 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Przy weekendzie ogarnę filmy na spokojnie, sprawdzę czy coś sensownego się nadaje. Trochę jednak kamerkę wytrzęsło na klatce piersiowej i ze stabilizacją różnie bywa. Może uda się coś zmontować. Piona Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.