kyloziom Napisano 7 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Fajny pomysł, ale jak dla mnie trochę więcej koloru bym dał(napis wewnątrz) i datę dodał nad Piwniczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 I jakiś piwny akcent, co by się bardziej ze zlotem kojarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 I jakiś piwny akcent,To może kufle zamiast kubków? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Niech będzie jakiś tam akcent piwny dla wtajemniczonych Nie wiem czy znajdę czas na więcej. Ktoś chce te kubki w ogóle? Macie sprawdzone miejsce gdzie to wydrukują? Projekt mam w formacie SVG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3majsiemaciek Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Aha ha ha ha ha ha ha ha po wuju ja nie chcę, ale akcent piwny mnie rozłożył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Ja chętnie bym wziął Może na allegro jakaś aukcja do własnych kubków, albo na necie poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Wersja 2.0 rewelacyjna. Brałbym. Do dziś mam w użytku kubek z Zawoji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Zawojowy kubek również towarzyszy mi codziennie w pracy mimo upływu 5 lat To już nie spamujmy tu o kubkach, wątek otworzyłem tutaj: https://www.forumrowerowe.org/topic/217145-ix-zlot-kubki-zlotowe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 pytanie techniczne, do kiedy można się zapisać? bo nie wiem czy uda mi się pogodzić uczelnię i pracę oraz próbuję namówić 2 osoby żeby też jechały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Zapisy są do 12czerwca włącznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Ponawiam pytanie. Czy Ktoś będzie jechał z Warszawy lub przez i będzie mógł zabrać dwie osoby z rowerami? Mamy jakby co 2 bagażniki na dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3majsiemaciek Napisano 12 Maja 2017 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 bobiik w tematach na profilu organizatora masz aktualną listę użytkowników biorących udział, możesz sprawdzić czy ktoś jest z okolic i napisać wiadomość prywatną. Może nie obserwują tego tematu? c1ach oraz Zymelka nie są z okolic warszawy LISTA UCZESTNIKÓW:1. c1ach2. marcinusz3. Sylwia 4. kyloziom 5. bradok206 6. Zymelka 7. 3majsiemaciek 8. michalj 9. kerownik 10. Ukasz 11. limaK98 12. daro_me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Hej. My z Teściem "znowu się pojawimy" - kasa poszła. Będziemy od czwartku do soboty wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 23 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Osoby które chcą przyjechać wcześniej podczas kontaktu niech powołują się na p. Niewiadomskiego(czyli na mnie). Opłata za wcześniejszy przyjazd bezpośrednio do ośrodka, a za zlot wiadomo do mnie. O miejsca nie ma się co martwić bo są jeszcze w ośrodku oprócz naszych. Jeżeli ktoś chce być z konkretnymi osobami w pokoju niech piszę PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Ja niestety znowu się nie pojawię Znowu praca nie pozwoli mi na udział. Chyba że dziwnym trafem się coś jeszcze zmieni to może dotrę z soboty na niedzielę posiedzieć przy ognisku i napić się piwa Jeżeli ktoś by chciał to za 90zł odstąpię swoje miejsce A jeżeli nikt się nie zdecyduje to środki proszę przeznaczyć na zakup izobroników )Kontakt najlepiej telefoniczny 692 377 377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 A ktoś planuje startować z Wrocławia?Bo ogólnie to mam miejsce w aucie (1 jeżeli czyjś rower ma iść do środka, albo 3 jeżeli wszyscy mają uchwyty na dach).Samemu mocno nie opłaca mi się jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 26 Maja 2017 Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Przeliczasz możliwość bycia na zlocie na jakieś tam złotówki?!?!? I słusznie, bo może dowieziesz więcej ludzi a zaoszczędzone złotówki pójdą na inne niż paliwo wyroby akcyzowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 29 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Halo ludziska nie ociągać się z braniem wolnego na zlot. Wiem, że niektórzy nie mają tak pięknie jak ja ale pozostało 2tyg do końca terminu,a tu dopiero 14 os zapisanych(nie liczę póki co Zymelki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 U mnie sytuacja się wyklarowała i razem z kobitką wpadamy na zlot Jutro albo podczas weekendu pójdzie sianko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Będziemy od czwartku do soboty wieczorem. Rozumiem, że w czwartek będziecie przed południem i już jakaś traska będzie. Dobrze rozumiem? Opłata za wcześniejszy przyjazd bezpośrednio do ośrodka, a za zlot wiadomo do mnie. Z rezerwacją wcześniejszych noclegów jest jakaś presja czasowa czy nie ma z góry ustalonych ograniczeń? Robimy wewnętrzny rachunek sumienia i chyba skończy się na przyjeździe w czwartek - rano lub wieczorem. No chyba że ktoś już w środę będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 2 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2017 Nie ma presji czasowej, miejsca mają być z tego co ost rozmawiałem. Ja też będę w czwartek, tak koło południa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Rozumiem, że w czwartek będziecie przed południem i już jakaś traska będzie. Dobrze rozumiem? Z rezerwacją wcześniejszych noclegów jest jakaś presja czasowa czy nie ma z góry ustalonych ograniczeń? Robimy wewnętrzny rachunek sumienia i chyba skończy się na przyjeździe w czwartek - rano lub wieczorem. No chyba że ktoś już w środę będzie? Dobrze rozumiesz Jeżeli chodzi o trasę to coś się wymyśli - jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Ja będę kręcił w okolicach Wysowej Zdrój od środy popołudnia, wraz z 2 osobami. W czwartek robimy jakąś dużą pętlę po Beskidzie Niskim. Można się dołączyć, mamy kwaterę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Ja w Piwnicznej będę od czwartku, więc chętnie się dołączę do jakiejś grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Ktoś od środy jest czy tylko ja? : ) kyloziom są zaplanowane jakieś trasy czy spontan? Jakby się dało aby nie powtarzać czegoś 2x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.