c1ach Napisano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 http://www.stefanka.com.pl/?page=kontakt BTW - myślał ktoś o wcześniejszym przyjeździe, zaczynając od Bieszczad? Ja wolę odwiedzić inne miejsce przed zlotem, bo później niestety często robi się dubla i jeździ w tej samej scenerii. Bieszczady to rzut kamieniem. Jeszcze nie myślałem nad szczegółami, ale raczej samochodowo-kempingowo-ruchomo, chyba że znajdzie się śmiałek który stanie koło w koło do jakiejś kilkudniowej wyrypy z namiotami na mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Odnośnie wcześniejszego przyjazdu/ późniejszego wyjazdu kontakt bezpośrednio z ośrodkiem. I powiedzieć, że jesteście ze zlotu wtedy będzie wiadomo co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3majsiemaciek Napisano 1 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Witam chciałbym zapytać czy jest jakiś limit ile osób może jechać i czy w związku z tym termin zapisów kończy się zwykle nagle/jest z góry ustalony/jest oszacowany na X tygodni przed wyjazdem? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Wstępnie jest zarezerwowane 25miejsc. Im szybciej się zapiszesz/zapłacisz tym lepiej. Jak dokonam pełnej rezerwacji to dowiem się o ostateczny termin wpłat. Info odośnie miejsca i kosztów itp jest zapisane tu https://www.forumrowerowe.org/topic/212303-zlot-ix-zlot-forumroweroweorg-info-i-zapisy-23-25-czerwiec-2017r/ Jak chcesz coś jeszcze spytać się odnośnie zlotu pisz do mnie na PW PS. Brakuje jeszcze wpłaty od 3 osób aby dokonać rezerwacji, a już prawie połowa lutego za nami. Więc kto już ma termin urlopu zaklepany niech wpłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 12 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Lubię te tereny i trochę tam kręciliśmy ze znajomymi - załączam ślady wykresy i mapy (raporty) trasy z Wierchomli w tamte strony oraz ewentualnych propozycji tras (po konsultacjach z kolegą, który tam jeździł też od strony Szczawnicy): https://drive.google.com/open?id=0Bznam2gJsNNXNlhCNnF2TGFKcGsSpróbowałem też nałożyć na mapę wszystkie opcje: Może się komuś przyda nie tylko na zlocie. Żeby obejrzeć ruiny zamku koło Rytra trzeba trochę zjechać ze szlaku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Siema wszystkim po krótkiej przerwie w aktywności pieniazki wplacone, jak zwykle postaram się przyjechac w środę żeby wytrzezwieć do niedzieli oczywiście z nadmiaru czystego powietrza Piotrek (Dudi) mam nadzieję ze bez Arka (tescia) się nie ruszasz na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 po krótkiej przerwie Krótka przerwa, dobre sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Pojawię się ....i teścia też namówię... Też przyjedziemy z 1 lub 2 dni wcześniej. Trzeba uzupełnić izotoniki przed jazdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Żeby dokonać rezerwacji musimy wpłacić do końca lutego 900zł. Chyba mamy niedobór człowieków...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Dosłownie 2 człowieków brakuje aby wpłacić zaliczkę. Więc kto ma już pewny termin urlopu na zlot to niech wpłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3majsiemaciek Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Czy ktoś z uczestników będzie przejeżdżał koło Kalisza lub Opatówka w Wielkopolsce? Mieszkam w Opatówku ale w grę wchodziłby również dojazd do Wrocławia czy Łodzi pociągiem. Zastanawiam się nad zapisem ale podróż pociągiem to ok 10h plus przesiadki. Zapłaciłbym uczciwie ale preferowałbym podróżować bez trzymania nóg na hamulcu na miejscu pasażera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Jeśli to dla Ciebie być albo nie być, to jadę z Gdańska i nadrobiłbym całe 40 km, w perspektywie trasy 700-kilometrowej to są jakieś grosze. Z Łodzi nawet nie musiałbym nic nadrabiać, ale nie mam ochoty też jej zwiedzać samochodem. Jest jedno ale - wyjeżdżam w środę. Nie wiem jeszcze co będę robił i co miałbyś ochotę robić w środowy wieczór, cały czwartek i piątek do obiadu. Nie musi to być w miejscu zlotu. Ja planowałem Beskid Niski lub Bieszczady, chyba raczej to pierwsze ze względu na odległość. Tak lekko sobie pojeździć na rozgrzewkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3majsiemaciek Napisano 23 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Człowieki wpłaciłem dzisiaj o północy więc brakuje jednego. Zaczynam się obawiać, że skoro odzew mały to może źle się dzieje na zlotach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 23 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Zaczynam się obawiać, że skoro odzew mały to może źle się dzieje na zlotach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 I już mamy 8osób i kasę na zaliczkę na dniach przeleje do ośrodka PS Zaliczka już na koncie Ośrodka czyli już jest rezerwacja na 25os Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 13 Marca 2017 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Świdnica przybędzie Szykujcie opał... dużo opału Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Szykujcie opał... dużo opału To zawsze cudownie się kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Jedzie Ktoś z Warszawy albo przez Warszawe i ma dwa miejsca na rowery i właścicieli? Bagazniki mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 O cholera. Zapomniałem o zlocie. Oczywiście będę. Jakby był ktoś zainteresowany to pewnie będę jechał kombi więc po złożeniu zmieszczą się 2/3 rowery. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Ile jest osób bo lista nie za długa ? W sumie to ja tylko na spacer i dla towarzystwa przy paleniu "byleczym". ... ale nadal utrzymuję, że będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3majsiemaciek Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Jak na razie według listy 11 W tematach kylozioma https://www.forumrowerowe.org/user/128665-kyloziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 23 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Pewnie w maju się rozkręci:) powoli powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Ja niestety odpadam ;/ Żałuje bardzo ale niestety tegoroczny termin nie pasuje ni w ząb. Byłem pewien zwolnienia z jednego egzaminu lecz starszy fałszywy Profesorek sobie ubzdurał, że chemii nie umiem na tyle ;x Życzę udanego zlotu browa.. znaczy rowerowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 4 Maja 2017 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Jakieś kubki zlotowe ogarniamy? Słowo klucz - projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Nie bardzo się znam, ale coś takiego spłodziłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.