rowerson2310 Napisano 1 Listopada 2016 Napisano 1 Listopada 2016 Witam zakupiłem rower za 3500 zł na stronie rowerowy, tylko zamówiłem go bez konta i mam pytanie czy da rade odzyskać rabat jaki uzyskałem na stronie?
Ychu Napisano 1 Listopada 2016 Napisano 1 Listopada 2016 Takie rzeczy powinny być napisane w regulaminie. Jeśli konto będzie na te same dane to możliwe że uda się dogadać ze sklepem na przypisanie zakupu do konta , choć wątpię bo przy zamówieniu widnieje data.
SovaLTD Napisano 1 Listopada 2016 Napisano 1 Listopada 2016 Witam zakupiłem rower za 3500 zł na stronie rowerowy, tylko zamówiłem go bez konta i mam pytanie czy da rade odzyskać rabat jaki uzyskałem na stronie? Takie pytanie powinieneś zadać sklepowi, a nie na forum. Rozumiem, że masz jakiś rabat po zalogowaniu się? Ja bym dodał od siebie,że jeśli nie otrzymam rabatu, to rezygnuję z zamówienia.
modrzew Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Do wczoraj było 20% zniżki na wszystkie graty, które nie miały już wcześniej obniżonych cen. Informował o tym baner na górze strony. Widocznie pytający za późno to zauważył. Pytanie oczywiście do sprzedawcy czy uzna coś takiego. Ta zniżka miała swój regulamin, trzeba było w odpowiednim miejscu użyć podanego na stronie kodu, co jest przecież dobrowolne. PS. Chyba, że chodzi o rabaty przyznawane za zakupy powyżej określonej kwoty, co pewnie oczywiście przysługuje zarejestrowanym klientom. Kupił bez rejestracji i dowiedział się, że miałby już rabat na kolejne zakupy jakby się zarejestrował. Tak czy siak forum niewiele tu pomoże.
Mod Team Puklus Napisano 2 Listopada 2016 Mod Team Napisano 2 Listopada 2016 Tak, ja za 2k dostałem jakieś 6% rabatu. Jak rower kupiłeś niedawno, zwróć go, masz do tego prawo. Następnie zaloguj się i kup go jeszcze raz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.