Michal000 Napisano 1 Listopada 2016 Napisano 1 Listopada 2016 Witam wszystkich. Zastanawiam się nad kupnem roweru w budżecie 3500zł. Wybrałem 2 modele jak w temacie i nie wiem na który się zdecydować. Za scottem przemawia gruba sportowa rama z fajną geometrią i możliwość przymiarki. A za Canyonem osprzęt i lepsza jakość ramy (bo słyszałem że s scottach pękają) ale za to w canyonie nie jest tak gruba jak w scott ( widać to np po widełkach). Proszę o pomoc w wyborze i z góry dziękuję.
woojj Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Scott ma bardzo porządną ramę z świetnym wyścigowym geo, ale osprzęt nieco gorszy. Co do pękających ram... nie znam opinii o ponadprzeciętnej awaryjności scotta, a trochę alu scalów po mojej okolicy śmiga.
Michal000 Napisano 2 Listopada 2016 Autor Napisano 2 Listopada 2016 A czy rama tego canyona też nada się do maratonów mtb?
woojj Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 A czy rama tego canyona też nada się do maratonów mtb każda się nada. Ważniejsze są twoje umiejętności niż sprzęt.
Root Admin Mieciu Napisano 7 Listopada 2016 Root Admin Napisano 7 Listopada 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.