Kuuubaaa4 Napisano 1 Listopada 2016 Napisano 1 Listopada 2016 Witam, Poproszę o pomoc! Zastanawiam się nad kupnem roweru w cenie do max 3500zł. Chciałbym, żeby rower miał duże 29 calowe koła. W oko mi wpadły dwa modele: Kross Level B6 2016 i Cube Attention 29 2016. Który proponujecie mi kupić? Może macie jeszcze jakieś inne pomysły na rower mtb do 3500 zł? Z góry dzięki za odpowiedź
spejson Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Przymierzałeś się na "zywo" do któregoś? Jeśli masz taką możliwość to najlepiej się przejechać, często okazuje sie, że z jakiegoś powodu geometra ramy nam nie pasi i źle się siedzi/jedzie na danym rowerze. To może być decydujący argument.
Kuuubaaa4 Napisano 2 Listopada 2016 Autor Napisano 2 Listopada 2016 Jechałem na zarówno Krosie i Cubie-geometria ramy (podczas jazdy) jest podobna. Zastanawiam się jedynie, który ze strony technicznej byłby lepszy...
Mod Team Puklus Napisano 2 Listopada 2016 Mod Team Napisano 2 Listopada 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.