ACTIVIA Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 (edytowane) Jednak szkola plastyczna działa dość mocno na umysł Edytowane 5 Listopada 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gentile Napisano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 "artysty" nie zrozumiecie xD szkoda czasu na dyskusje o głupotach a co do epixona to jest naprawdę spoko i naklejki mi się nawet podobajo To akurat prawda, musiałbyś mieć wykształcenie w tej materii, praktykę, wyrobione poczucie smaku, np kolorystycznego, żeby zrozumieć. A tak to "mogo" ci sie "podobywać "dowolne kiczusie, krasnale ogrodowe, jelenie na rykowisku i obrazki z pływającym konfetii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WonszRzeczny Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 a ten kibel w twoim awatarze to też wyraz wyższego artyzmu ? xD nie no ty nas chłopie chyba trollujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Często mam właśnie na serwisie felerne rock shox-y XC28 XC30 i XC32 Ale to te wyprodukowane po 2014r tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gentile Napisano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 (edytowane) Jednak szkola plastyczna działa dość mocno na umysł Owszem, w taki sposób że dostrzega, odróżnia, co jest gniotem a co nie. Po prostu wyrabia wrażliwość plastyczną, która jest nieosiągalna dla osób bez takowego wykształcenia. To prosta konstatacja, nie wartościowanie, czy próba deprecjonowania. Proponuje przyjąć to do wiadomości i nie wierzgać przeciwko tasiemcowi. Są po prostu pewne sfery życia, które dla przeciętnego, niewykształconego w tym obszarze śmiertelnika są nieosiągalne, ale ma opory aby się z tym faktem pogodzić. a ten kibel w twoim awatarze to też wyraz wyższego artyzmu ? xD nie no ty nas chłopie chyba trollujesz Co to ma do rzeczy. Ty ewidentnie trollujesz i piszesz nie na temat. Edytowane 5 Listopada 2016 przez gentile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 (edytowane) Tak fundil. Ostatnio mialem 2 przypadki zatarc rur goleniowych i to w okresie jednego miesiąca od nowosci. U jednego miałem zaś problem z rurą sterowa,itp. Edytowane 5 Listopada 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Słyszałem o nich. Mam w jednym rowerze XC28 z 2012r i jest nie do zajechania. Ale z FOX-ami też jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Słyszałem o nich. Mam w jednym rowerze XC28 z 2012r i jest nie do zajechania. Ale z FOX-ami też jest problem Często mam osoby z problemami w fox-ach i rock shox-ach, gdzie podczas jazdy słychać strzelanie przy koronie. Także od czasu do czasu mam osoby z problemem obracania się usadzonej fabrycznie już sterowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Oh, zakochałem się w Suntourze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Argument słabej estetyki naklejek powala , @@ACTIVIA użyj swoich wpływów u producenta niech zmieni grafikę, wszak klient jest najważniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 (edytowane) W Duroluxach się postarali bo skupieni byli na rozwój technologii. Co do Epixonów to na razie z grafiką wciąż stoją Jeżeli ktoś jest zainteresowany to mogę na zamówienie ściągnąć Epixona bez żadnych naklejek Edytowane 6 Listopada 2016 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro_kal Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 (edytowane) A czy poza kwestiami estetycznymi ktoś mógłby się odnieść do tego co piszę? Mój 30 gold tk działa kiepsko. Recon gold tk, który w starym rowerze o kołach 26 cali ma już 6 lat, nic w nim nie było robione od zakupu, działa jak masełko. Ten ma tendencje do takiego delikatnego przycinania się. Jego działanie nie jest płynne. W ramach walki z tą charakterystyką, wymieniłem olej i przesmarowałem co przesmarować trzeba w obu goleniach. Mam wrażenie, że to tłumik, a konkretnie dolny tłoczek dość ciężko przechodzi przez uszczelkę w dolnej części goleni. Zastanawiam się jeszcze nad jednym - wokół tego tłoczka (na marginesie - tłoczek jest żółty, w instrukcji ma kolor czarny) jest jakaś taka dziwna specjalnie pęknięta opaska, jakby z metalu. Ona z jednej strony ma pewną nierówność. Ale wszystko to razem lekko chodzi wewnątrz goleni gdy sprawdzałem palcami. Przy okazji amortyzator wydaje takie delikatne plastikowo-metalowe stuki podczas najechania na większą przeszkodę, a szczególnie gdy wraca do pozycji wyjściowej. I nie ma znaczenia jaki poziom odbicia ustawię - zajączka czy żółwika. Wszystko co można było zrobiłem. Łącznie z przesmarowaniem sterów. Jestem zawiedziony tym amortyzatorem. Może to przypadłość tylko mojego, a może tak to g... ma się zachowywać. Pewnie się czepiam, ale jest to na 100% przesiadka z lepszego na gorsze. Upewniam się tylko - nie da rady wziąć bebechów z recona do 30? Górny tłumik też nie będzie pasował? Edytowane 23 Listopada 2016 przez aro_kal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi