zabiel17 Napisano 1 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Czesc, znajomy szuka roweru. Jako, ze przesiadlem się na endurowke to za bardzo nie wiem co jest teraz dobre ze sztywniakow. Budżet maksymalnie 3500zl, jak będzie mniej to też będzie dobrze. Wymagania - 29 cali, jakiś sensowny amortyzator, napęd 2x10. Rower ma się sprawdzić w górach, ale i będzie nim jeżdżone po mieście. Jakieś sugestie? Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 1 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Kross B8 np. ewentualnie jakiś Unibike Expert ale nie wiem czy jest w tej cenie do dostania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 1 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Pokazalem koledze rometa monsuna 1.0 i treka x caliber 8. Ktory ma lepszy amortyzator, bo na 29erach sie nie znam calkowicie. Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi