Skocz do zawartości

[Rower] Rower górski do 3000zł

xBlackHD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam pewien problem . po zimie chciałbym kupić sobie górski rower na kołach 27,5 lub 29 Rower byłby przeznaczony do lasu , ulicy , dróżek czasami może do jakiś chopek ale przechodząc do tematu chciałbym żeby ktoś doradził mi wybrać ten rower żebym był z niego zadowolony. Więc tak po 1 zakres cenowy to do 3000 zł po 2 Nie możemy być używany lub z allegro po 3 Bardzo bym chciał żeby miał większe amory niż 100 mm . 
Jedynie co na razie znalazłem to ghost kato 3 
Z góry dziękuje za pomoc 

Napisano

„Amory”, „będą” - rower, który przedstawiłeś, to hardtail, on ma JEDEN amortyzator. Oczywiście o ile będzie to amortyzator a nie uginacz jak to w tym przedziale cenowym.

Jeśli jedyne kryterium wyboru to jak największy skok w danym budżecie, to po prostu kup tego Ghosta jak się podoba i tyle.

Tu się nie ma nad czym rozwodzić.

Nie dziw się, że ktoś się pyta po co, skoro szukasz czegoś w rodzaju sztywnego ścieżkowca do jazdy po ulicy. I nie masz co mydlić oczu dodanymi na końcu jakimiś „chopkami” jak to napisałeś.

Napisano

Mam sporo znajomych ktorzy jeżdżą dh czasami z nimi jadę i oczywiście nie jadę z nimi na te wszystkie trasy ale oczywiście chciałbym mieć większe amory żeby rower poradził sobie na dziurach , nie ma nic lepszego od tego ghosta?

Napisano

przecież ten Ghost się rozleci po pierwszym lepszym skoku razem z tym uginaczem :laugh: uzbieraj budżet razy 3 a coś się znajdzie  :thumbsup: chyba że wolisz wydać teraz kasę którą masz a później pożyczać na dentystę :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...