zajonc Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 No właśnie po co to dali w ramie na górnej rurze? tylko z jednej strony jest, w środku jest gwint na śrubkę 5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Widziałem kiedyś przelotkę do linki przykręconą właśnie w takim miejscu ale jaki ma to sens sam chętnie się dowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 myk myk np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 O i wszystko jasne. Nigdy nie miałem tego wynalazku stąd niewiedza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 31 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Podejżewałem, że to może być na przelotke do myk myka ale że w rama z 2009 roku to nie sądziłem, że wtedy już mieli takie pomysły, a może to jeszcze do czegoś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 były były, cb joplin 3" za 4 worki pieniędzy, lub trochę tańszy KS i900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.