Skocz do zawartości

[kurtka] lepsza kurtka na niekolarską budowę ciała

adamm84

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrzy ludzie

Szukam sobie jakiejś kurtki nieprzemakalno/nieprzewiewnej nie musi a nawet nie powinna być ocieplana. Fajnie gdyby była elastyczna i nie slim.

Budżet rozsądne X to mi się podoba : https://www.bikeinn.com/rowery/gore-bike-wear-power-gt-as-jacket/1319263/p aczkolwiek nie mam doświadczenia bo zawsze jezdziłem w rzeczach zdecydowanie mniej wypasionych. Jakieś doświadczenia ?

Jeśli chcesz na niekolarską budowę ciała to kup kurtkę turystyczną, te w większości są niedopasowane. Jeśli ma być na kogoś nazywając po imieniu grubego takie kurtki będą miały też lepiej skrojone rękawy, niezbyt wąskie. Przy zakupie pochyl się do przodu i wyciągnij ramiona jak do pozycji przy trzymaniu kierownicy, zobacz czy w tym przypadku rękawy nie podciągają się odsłaniając nadgarstki.

Podaj wzrost i wagę może? Bo mając większy brzuszek z przodu, jest już z rzeczami typowo rowerowymi średnio.

W Deca masz kurtki całkiem spoko, podejdź i przymierz sobie, ze stolicy jesteś to nie masz z tym problemu, to samo w Intersport masz Bernkera odzież całkiem spoko wykonana.

Rogelli w Martens.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...