Mirecki Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Witam , wylądowałem w koszu , ale może teraz będzie dobrze Przeczytałem już sporo, ale wszystko dotyczy układu w odwrotną stronę. Otóż mam ramę z mufą suportową BB90. Teraz chciałbym dokupić sobie korby , no i pojawia się problem . Mam założony pakiet na oś 24mm i takich korb ze zintegrowaną osią jest sporo ale coś mi się wydaje że do takiego suportu musi być odpowiednio dłuższa oś . Mam rację ? Ci którzy sprzedają korby nic nie wspominają o długości osi... Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Jak masz juz miski pod 24mm, to korby pod ht2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 BB90 ma miski schowane w ramie. To ta sama długość osi co klasyka BSA 68/73 gdzie miski w przyp. osi zintegrowanej były zewnętrzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Masz Treka? Masz więc standardową korbę z osią zintegrowaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirecki Napisano 3 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Jak masz juz miski pod 24mm, to korby pod ht2. Dzięki bardzo za informacje , teraz na tapecie korby. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.