Gość Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Ja się tak przyzwyczaiłem do stojaka do wieszania roweru, że wyciągałem go nawet po każdej jeździe do czyszczenia napędu itd. Bardzo wygodne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 To jest też niedrogi ciekawy patent z wszelkimi regulacjami co można sobie przymocować do muru, stołu czy jakiegoś stojaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slw_gd Napisano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2021 Też myślę o samodzielnym wykonaniu stojaka rowerowego. Chce wykorzystać do tego Piher Multi zacisk do rur o średnicy 1,8-4,8cm https://www.ceneo.pl/47752135# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 7 Września 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2021 tylko żeby miał plastikowe wkładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi