Klark Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Cześć Kupiłem trenazer do którego sprzedający dorzucił nową oponę 26. Mam rower z kołami 28, czy gdybym kupił obręcz 26 z kaseta to miałoby to szanse działać? Ten rower będzie używany w zimie tylko pod trenazer. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 A nie prościej i taniej sprzedać oponę 26 i kupić 28 pod trenażer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klark Napisano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Niby tak, ale mogę tanio kupić kolo 26 z kaseta. Nie zuzywam wtedy kasety z koła 28. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Jeżeli piasty mają taki sam rozmiar, to nie powinno być większego problemu. Jeżeli to naprawdę za grosze ta obręcz,to może i ma to sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Pod warunkiem, że kaseta dogada się z Twoim łańcuchem. Mniejsze koło na trenażerze to żaden problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 "Zużycie kasety na trenażerze"... Podziwiam cię - ileż ty musisz mieć cierpliwości żeby tyle nakręcić na trenażerze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klark Napisano 31 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Wlaczam jakis film i 1,5-2h leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.