Skocz do zawartości

Rower do skoków po leśnych zboczch

Pieco

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, tak jak w temacie, jaki rower do ostrej jazdy po lesie (Hopki, wysokie skoki, błoto itp.) Chodzi mi o rodzaj roweru. Pozdrawiam

Napisano

1. Temat zaraz poleci do śmietnika

2. Podałeś tak precyzyjne informacje że głowa mała. A więc: XC, Enduro, Downhill

3. Nie podałeś budżetu. Zaraz się pewnie okaże że masz 1000 zł a chcesz rower do dałnhilu w środku Warszawy

Napisano

Budżet nie jest jakiś ściśle określony. Pytałem się o TYP roweru, a nie konkretny model. Downhill odpada, bo nie chodzi mi o typowe zjazdy. Najbardziej pasuje mi rower do Enduro. A jeśli chodzi o dirty? One chyba totalnie odpadają. Rower będzie używany tylko do lasu, tak więc nie chcę duala.

Napisano

Czy właśnie sobie sam przypadkiem nie odpowiedziałeś na pytanie?  :whistling:

Pooglądaj filmiki, poczytaj, popatrz co najbardziej Ci pasuje.

Napisano

Ok, dzięki za odpowiedź. A jak myślisz ile muszę przeznaczyć na dobry rower enduro? w 10k za nowy można się zamknąć?

EDIT: Patrzyłem teraz na Treki z serii "Slash". Wyglądają bardzo kusząca, ale niewiem czy jestem w stanie wydać na rower taką sumę.

Napisano

10k to się wydaje dość dobra kwota na rower każdego typu ( no może poza e-bike oraz typową zjazdówką). Wyznacz sobie jaki osprzęt Cie interesuje i wtedy szukaj roweru i porównuj między producentami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...