Pieco Napisano 30 Października 2016 Napisano 30 Października 2016 Witam, tak jak w temacie, jaki rower do ostrej jazdy po lesie (Hopki, wysokie skoki, błoto itp.) Chodzi mi o rodzaj roweru. Pozdrawiam
Gość Napisano 30 Października 2016 Napisano 30 Października 2016 1. Temat zaraz poleci do śmietnika 2. Podałeś tak precyzyjne informacje że głowa mała. A więc: XC, Enduro, Downhill 3. Nie podałeś budżetu. Zaraz się pewnie okaże że masz 1000 zł a chcesz rower do dałnhilu w środku Warszawy
Pieco Napisano 30 Października 2016 Autor Napisano 30 Października 2016 Budżet nie jest jakiś ściśle określony. Pytałem się o TYP roweru, a nie konkretny model. Downhill odpada, bo nie chodzi mi o typowe zjazdy. Najbardziej pasuje mi rower do Enduro. A jeśli chodzi o dirty? One chyba totalnie odpadają. Rower będzie używany tylko do lasu, tak więc nie chcę duala.
Gość Napisano 30 Października 2016 Napisano 30 Października 2016 Czy właśnie sobie sam przypadkiem nie odpowiedziałeś na pytanie? Pooglądaj filmiki, poczytaj, popatrz co najbardziej Ci pasuje.
Pieco Napisano 30 Października 2016 Autor Napisano 30 Października 2016 Ok, dzięki za odpowiedź. A jak myślisz ile muszę przeznaczyć na dobry rower enduro? w 10k za nowy można się zamknąć? EDIT: Patrzyłem teraz na Treki z serii "Slash". Wyglądają bardzo kusząca, ale niewiem czy jestem w stanie wydać na rower taką sumę.
Gość Napisano 30 Października 2016 Napisano 30 Października 2016 10k to się wydaje dość dobra kwota na rower każdego typu ( no może poza e-bike oraz typową zjazdówką). Wyznacz sobie jaki osprzęt Cie interesuje i wtedy szukaj roweru i porównuj między producentami.
Pieco Napisano 30 Października 2016 Autor Napisano 30 Października 2016 Ok dzięki, myślę, że temat do zamknięcia.
Root Admin Mieciu Napisano 7 Listopada 2016 Root Admin Napisano 7 Listopada 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.