telik87 Napisano 29 Października 2016 Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Witam, w jakich sklepach na Śląsku można kupić oryginały strojów rowerowych (koszulki + spodenki)? Albo jakieś strony internetowe, gdzie można kupić oryginały? W necie roi się od podróbek. Próbowałem poszukać w google wpisując oryginały i bez skutku. Jak znajduję jakieś fajne ciuchy to nie mam pewności, czy to są oryginały czy podróby. Kasa uzbierana, więc jestem w stanie wydać na porządny oryginalny strój rowerowy. Tylko nie mam pojęcia, gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MD11 Napisano 29 Października 2016 Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Co rozumiesz przez oryginały? Chodzi o jakiś konkretny team albo producenta?Tu jest np. strona polskiego producenta: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/odziez_rowerowa/komplety/bcm_sport.html. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 29 Października 2016 Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Jak chcesz udawać kogoś kim nie jesteś to nie musisz tego robić w oryginalnym stroju teamowym. Tym bardziej, że zwykle nawet oryginały są tylko replikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Tak trochę off-topem, ale takie stroje powinni rozdawać za darmo lub prawie za darmo. Przecież człowiek staje się wtedy jeżdżącą reklamą, nie tylko danego producenta ale i wszystkich sponsorów danego Team'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diarem Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Jak dla mnie to obciach udawanie zawodowca stroje grup zawodowych sa zazwyczan do kupienia przez ich strony teamowe. Tylko ze zazwyczaj sa mega drogie bo produkuje je santini, rapha czy inne. Jak tak bardzo Ci zalezy to musisz sie liczyć z wydatkiem okolo 2tys zl Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Tylko średnio to wygląda,kiedy jadąc w stroju ccc przez jakąś wioskę,wyprzedzi cię babuszka na starej ukrainie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mageek Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Zawsze możesz zajrzeć do InterSportu (Katowice SCC) tam są ubranka z napisem SCOTT (Odlo je produkuje) , albo z napisem GIANT , albo wydaje mi się też, że z napisem BORA też coś było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apstryk Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Tylko średnio to wygląda,kiedy jadąc w stroju ccc przez jakąś wioskę,wyprzedzi cię babuszka na starej ukrainie [emoji23]Jeszcze nie widziałem babuszki w firmowym stroju, więc to chyba mało realne. Poza tym autor szuka chyba stroju dla siebie, a nie babci (w sumie to nie sprecyzował dla kogo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Czytaj ze zrozumieniem to się dowiesz o co chodzi Quell'owi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apstryk Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Właśnie przeczytałem ze zrozumieniem i dlatego mnie to rozśmieszyło. Napisał o babci w stroju. Co innego gdyby napisał "kiedy jadąc w stroju ccc zostaniesz wyprzedzony przez babuszkę" albo "kiedy jedziesz w stroju ccc i wyprzedzi cię babuszka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Apstryk,dalej nie kumasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 @apstryk, do trzech razy sztuka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apstryk Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Ale to nie jest temat o składni i gramatyce. Skoro do tej pory nie "zakumali"... To się staje żenujące jak tłumaczenie dowcipów. Dobra chłopaki, to mój ostatni wpis w tej sprawie, więc się skupcie. Jak wyglądałby ten wpis po odrzuceniu informacji o stroju, miejscu i pojeździe? "Tylko średnio to wygląda, kiedy jadąc wyprzedzi cię babuszka". "Jadąc" w tak sformułowanym zdaniu odnosi się do babuszki, podobnie "jadąc w stroju". Jak zrozumieliście to dobrze, a jak nie to trudno. Koniec offtopu. A wracając do tematu, jeśli autorowi zależy na jakimś konkretnym wzorze i niezłej jakości, to może zamówić sobie strój w dowolnej firmie szyjącej na zamówienie jak bcm nowatex czy cuerdo - trzeba tylko wymierzyć się, zrobić projekt nadruku i naszykować ponad 300 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telik87 Napisano 31 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Nie chcę nikogo udawać, tylko mieć stroje świetnej jakości Nie muszą być to stroje teamowe. Sklep BCM fajny, wezmę to pod uwagę. Byłem w Intersport. Nie było tam fajnych strojów. Widziałem strój Giant, ale dla mnie zbyt za ciemny. Cały czarny. Szukam w jakiejś fajnej kolorystyce. Czy ktoś z Was kupował na stronie centrosport? Mają tam mega fajne ciuszki. Domyślam się, że to są podróby. Pytanie, co z jakością materiałów? Czy warto tam kupować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diarem Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Polecam martombike, danielo, atout Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Northwave robi fajne ciuchy rowerowe. Jakość naprawdę super i to co mi się szczególnie podoba to fakt, że jedynym logo jakie można tam znaleźć to tylko ich własne. Niektóre modele świetnie się prezentują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 W Deca masz FDJ, Endura bodajże ma Movistar... ale płacić w Deca 500-600zł za koszulkę i spodenki żeby jakaś loterie FDJ reklamować... Ciuchy CCC kupisz w większych salonach CCC, nie są drogie, ale są badziewnie wykonane, zwykła najtańsza koszulka pomarańczowego koloru z napisame CCC... te z Deca czy Endury to poziom chociaż trzymają. http://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-aerofit-fdj-id_8354167.html http://www.decathlon.pl/koszulka-aerofit-fdj-id_8360039.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 31 Października 2016 Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Zerknij na stroje danielo http://www.danielo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eles Napisano 1 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Lub tutaj - wygląda ok, szukałem czegoś innego i trafiłem przypadkowo na tę stronę https://www.odziezdlakolarzy.pl/odziez-rowerowa-profi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deag Napisano 1 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Lub tutaj - wygląda ok, szukałem czegoś innego i trafiłem przypadkowo na tę stronę Profesjonalna odzież rowerowa typu PROFI - Odziez rowerova, koszulki rowerowe | Odziezdlakolarzy.pl A ten sklep nie sprzedaje czasem chińczyków? W takim wypadku lepiej już kupić coś tutaj https://pl.aliexpress.com/category/200106001/cycling-clothings.html?site=pol&isrefine=y ale nie liczyłbym na wysoką jakość. Zapewne nie o to chodziło autorowi tematu. Ja swoje ciuchy kupuje bardzo tanio w zagranicznych sklepach internetowych. Zwykle wybieram ciuchy ze starych roczników, które występują w bardzo dużych/bardzo małych rozmiarach, a że jestem chudzielcem to mi się szczęści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolita8 Napisano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Hej, Podbijam wątek bo szukam firmy dzięki której będe mogła zaprojektować własny stroj - którą polecacie ? I jak się do tego zabrać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yassey Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Nasza rodzima forza ma opcje własnego projektu. Nie wiem jak z jakością, bo nic od nich nie mam, ale gdzieś już na forum polecano od nich spodenki na szelkach. http://www.forzasport.pl/ BCM Nowatex też chyba robi nadruki własnego projektu, tylko nie jestem pewien czy dla zamówień indywidualnych na pojedyncze sztuki. Kwestia dogadania. Od nich już mam kilka rzeczy i jakościowo są fajne. W nakolannikach od nich spruł mi się szew po kilku jazdach, bezproblemowa wymiana na nowy, więc podejście do kupujących bardzo na plus. http://www.bcmnowatex.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.