solar21 Napisano 29 Października 2016 Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Szukam butów na jesień. Takich turystycznych bardziej. A dokładniej to jakiejś okazji na buty. Rozmiar 45-46. Ktoś może polecić coś jeszcze (dobra podeszwa, najlepiej Vibram, nie to, że nieprzemakalne, ale z jakąś membraną wodoodpychającą), albo jakąś dobrą okazję na poniższe?Na razie znalazłem:- Shimano MT71 - raczej już niedostępne w rozmiarze- Shimano XM7 (r 46) - 110 Ł z wysyłką - te na razie na pierwszym miejscu- Shimano XM9 - raczej za duże kloce- Lake MX105 (r 46) - 130 E z wysyłką (na allegro są 45 w super cenie, ale za małe - już wypróbowałem )- Vaude Tonale AM II - drogawe i dużawe- Vaude Kimon TR - ewentualnie- NORTHWAVE Frontier - raczej już niedostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 30 Października 2016 Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Mam Shimano XM9 i bardzo dobrze mi się w nich jeżdzi w temperaturach poniżej +5 st C oraz w warunkach deszczowych. Komfort stopy w takich warunkach to dla mnie podstawa. ps, Oczywiście mam w nich zamontowane bloki bo na platformach jeżdżę w innych butach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.