KrystianekzPomorza Napisano 28 Października 2016 Napisano 28 Października 2016 Mam pytanie bo jako że tak naprawdę ostatnio zacząłem jeździć więcej rowerem to nie ogarniam za dużo, poszło mi tylne koło (nie opona) w rowerze na oponie pisze 26x2.10 (53-559) wytłumaczy mi ktoś czy uda mi się kupić całe tylne koło czy jakoś inaczej i ile by to kosztowało?
KrystianekzPomorza Napisano 28 Października 2016 Autor Napisano 28 Października 2016 jakich elementów koła potrzebujesz zdjęcia bo mieszkam na 3 piętrze a do piwnicy kawałek jest
Tatanka Napisano 28 Października 2016 Napisano 28 Października 2016 Uda się kupić całe koło.Cena od ok.50 zł.Im lepsze tym droższe
gtb Napisano 28 Października 2016 Napisano 28 Października 2016 Da się kupić całe koło , ale do tego potrzeba więcej informacji - z powyższych wynika tylko to , że jest to koło 26". Zatem podaj (zrób zdjęcia) : - rodzaj hamulca - kaseta czy wolnobieg - jaka oś Ceny zaczynają się od 50zł , górna granica zależy od zasobności portfela. A co ci dokładnie poszło ? Być może da się to naprawić/wymienić.
Quell Napisano 28 Października 2016 Napisano 28 Października 2016 Masz w d.... sensowne opisanie problemu,to tak jakby napisać zepsuł mi się samochód co robić. Pomijam poprawność opisu na forum,najbardziej wkurza że ktoś chce pomóc a ty masz w d.... to,żeby zejść do piwnicy i poprawnie wszystko pofocić,po potrzebne przede wszystkim to,co zepsute.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.